Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Olusia1996

Pomocy! Zdradził mnie

Polecane posty

Witam, mam dopiero 18 lat i 3,5 stażu z narzeczonym, który oświadczył mi się po 3 miesiącach związku. Z powodów rodzinnych musiałam zamieszkać z nim, a skoro się uczę, to on mnie utrzymuje. Niedawno przez przypadek weszłam na jego konto na portalu społecznościowym i zobaczyłam wiadomości od jego koleżanki z pracy, w których opisywali swoje ekscesy miłosne itd. Co prawda nie było w nich nic o seksie i on też mówił że z nią tego nie robił, ale ja mu nie wierzę. Co mam robić? Pomocy!

Gość gość
oświadczył się piętnastolatce? zdradził cię fantazjując?

Gość gość
Zajmij się książkami i nauka, tyle ci radze. Napisz mi co oznacza zdanie "opisywali swoje ekscesy miłosne. Nie było w nich o seksie" To zdanie jest wewnętrznie sprzeczne! Wróć do książek i do nauki jeszcze raz ci mówię!

Wiesz co, może ktoś dorósł do takich spraw szybciej niż Ty. To nie jest forum dla ludzi takich jak Ty, żeby dokazywać.

Gość gość
Jak nie ten to inny.. Skup sie na maturze. :)

Dla mnie to też śmieszne, że ktoś się oświadczył 15-latce. Rzeczywiście dorosłość. Ale też trzeba być głupim, żeby iść na taki układ będąc dzieckiem. A poza tym, kto normalny oświadcza się po 3 m-cach znajomości?! Mam nadzieję, że to zwykłe provo.

Gość gość
to ja od matury - mam 21 lat i uwierz mi Matura bardziej ci teraz potrzebna niz chlopak zwlaszcza ktory woli pisac z innymi :)

Gość gość
Ile masz lat?