Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sadzicie o kobietach 40letnich, które pisza, że nie maja zmarszczek?

Polecane posty

Gość gość

Żyja w świecie swoich iluzji i nie maja lustra?

Gość gość
Na pewno mają, ale zdarza się, że bardzo delikatne. znam 42-latkę która ma kurze łapki widoczne tylko jak się uśmiecha/śmieje. ja mam 35 lat i mam kurze łapki tez widoczne tylko wtedy. znalałam kiedyś kobietę ona miała 27 ja 26 i ja zero, nic, a ona - kurze łapki nawet jak się nie śmiała. geny.

Gość gość
Moja mama ma znajomą w takim wieku. Jak ją zobaczyłam to byłam w szoku. Dosłownie zero zmarszczek! Mówi że to dzięki temu że nie pali, pije wodę z cytryną i używa kremów od 20 lat... Ale naprawdę cere ma idealną

Gość gość
k****, nic. Czy ludzie nie maja wiekszych problemow?

Gość gość
Ja myślę,że kobiety 40 letnie to juz kobiety 40 letnie i nie ma im czego zazdrościć,nawet gdyby nie miały ani jednej zmarszczki i ani jednego siwego włosa

Gość gość
Po prostu wzrok nam się pogorszył i nie widzimy :P

Gość gość
gość 9.43 a ja myślę,że jest im czego zazdrościć- one dozyły a Ty nie wiesz tego czy dane ci będzie mieć 40 lat :D

Gość gość
ale ty głupia jesteś

Gość gość
Forum dla debilek i dzieci.

Gość gość
No właśnie - piszą. A jak poprosisz, żeby zdjęcie wystawiły to żadna nie wstawi. Ja rozumiem, ze 40 - latka moze wyglądać młodziej ale nie uwierzę ze nie ma zmarszczek

Gość gość
ja mam 35 i zara i 40 bedzie i powiem wam ,ze jest tylko lepiej...w glowie i w zyciu mas dom dzieci praca stabilizacja...cialo te same waga ta sama ubrania te same..buzia nie najgorsza wlosy dlugie powiem wam ze,oby zdrowko ps.czekam na dziecko:) w zyciu bymnie chciala miec znow 20 lat ja tam juz bylam....

Gość gość
Ma przynajmniej jedną, od myślenia. Ciebie to nigdy nie czeka.

Gość gość
Każdy kiedyś będzie tyle miał,no może nie każdy,mimo wszystko dla kobiety 40 lat to już równia pochyła,najlepsze lata ma za sobą na skuszenie kogoś na swoją wątpliwą atrakcyjność

Gość gość
no to nie musisz wierzyc, nikt ci nie kze debilu. co cie kurffa zmarchy innych ludzi interesuja ?

Gość gość
niedorychane kłamczuchy

Gość gość
w tym wieku jest juz wszystko pomarszczone,cyce,twarz,dupa,celulit na d***e,rozstępy

Gość mega gość nr 1000
Jednak są, znam pewną niemal 50-latkę, która ma śladowe zmarszczki. Znam ją dość długo. Na moje pytanie, jak dotrwała w takim stanie takiego wieku, odpowiedziała: przez całe życie żadnych upiększających kosmetyków typu pudry, malowanie oczu, itp. itd. ogólnie żadnej chemii na twarz. Żadnego solarium, zero samoopalaczy - bez podrasowywania się. Sądzę, że 99,9% kobiet na własne życzenie za własne pieniądze wręcz masakruje się (!!!) chemią tylko po to, aby uzyskać krótkotrwały efekt bycia bóstwem. Pół biedy, jeżeli tylko od imprezy do imprezy, masakra, jeżeli codziennie przed wyjściem do pracy. Poza tym geny robią swoje - ta moja znajoma musiała to po kimś odziedziczyć. Ogólnie ta moja znajoma jest bardzo ładna i 90% 30-latek może jej pozazdrościć urody, nie wspominając o równolatkach. Bo chyba 110% :-)) kobiet w jej wieku może co najwyżej pomarzyć o takiej urodzie. Bardzo wiele zła w psychice kobiet wyrządzają różne kolorowe magazyny, strony www itp. dla pań, kobiet, dziewcząt, małolat. Widać w nich nienaganną urodę modelek, celebrytek. A mało która osoba zdaje sobie sprawę, ze tą na pozór nienaganną urodą kryją się: chemia i komputerowe programy graficzne. A taka niby piękna celebrytka, jak rano wstaje, to po prostu pasztet podkaliski. Książkowym przykładem jest np. Claudia Schiffer, wystarczy wpisać w googlach np. "Claudia Schiffer bez makijażu" - i czar pryska.

Gość gość
moja babcia ma 74 lata i dopiero teraz ma jakieś zmarszczki, nie używała nigdy żadnych kosmetyków ale szyję ma jak na 45 lat jeszcze niedawno przyglądałam się jej mama ma 54 ale już ma zmarszczki wokół oczu bo dużo się śmieje ale już ma cerę gorszą od babci a ja to porażka

Gość gość
:D :D

Gość gość
Ja mam 75lat, w sklepie pytają mnie o dowód bo nie mam jeszcze praktycznie żadnych zmarszczek. Taka prawda

Gość gość
ja mam sporo lat nie 40 ale blisko a obcy ludzie zachwycają się moim buziakiem ,ale rzeczywiście ja się nie maluję oprócz wielkich okazji i solarka tez raz na dwa lata więc cos w tym jest

Gość gość
gość dziś Ja mam 75lat, w sklepie pytają mnie o dowód bo nie mam jeszcze praktycznie żadnych zmarszczek. Taka prawda Zgłoś :D

Gość gość
Mnostwo jest kobiet bez zmarszczek np: gość 2015.06.17 ja mam 83 i ostatnio chciałm sobie kupić fajki, a sprzewdwczyni zapytała mnie o dowód.Pytam się jej o co chodzi, a ona,z ewyglądam na 16 lat.Taka prawda. gość 2015.06.17 To wszystko nic.mam 95 lat i przeprowadzam się do domu starców.kiedy weszłam do sekretariatu dopełnić formalności sekretarka zapytała czy przyszłam do prababci. Taka prawda. gość 2015.06.17 Ja mam 85, byłam ostatnio na mszy w parafii u wnuczki, poszłam do zakrystii by księdza o coś zapytać, a ten chciał mnie zmolestowac bo myślał, że mam 16 lat. Taka prawda. gość 2015.06.17 Wczoraj przechodziłam ulicę w miejscu niedozwolonym i złapał mnie policjant.Poprosił o legitymację szkolną żeby mnie spisać.Mam 74 lata.Taka prawda. gość 2015.06.17 Mam 82 lata i byłam u ginekologa.Ten zapytał mnie czy miałam już pierwszą miesiączkę.Tak młodo wyglądam. gość 2015.06.17 To jeszcze nic ja was przebije teraz. Mam 65 lat Ostatnio poszlam po wnuczke do przedszkola i pani powiedziala ze musi ja odebrac osoba pelnoletnia. Taka prawda gość 2015.06.17 Mam 106 lat i ostatnio był u nas facet spisać liczniki i kiedy mu otworzyłem drzwi zapytał czy jest ktoś dorosły w domu. Taka prawda. gość 2015.06.17 Mam 99 lat i chciałam iść do kina na Harrego Pottera,nie wpuścili mnie bez legitymacji szkolnej.Taka prawda gość 2015.06.17 Mam 99 lat i kolega z podwórka zapytał mnie co chcę dostać na swoją piewszą komunię, bo on chce laptop. Nawet dzieci myślą, że jestem jedną z nich!! x TAKA PRAWDA

Gość gość
Mam 99 lat i kolega z podwórka zapytał mnie co chcę dostać na swoją piewszą komunię, bo on chce laptop. Nawet dzieci myślą, że jestem jedną z nich!! Takie głupie, że aż śmieszne.

Gość gość
No nie

Gość gość
Taaaa wygladacie jak z gimbazy. Co za idiotki. Stare, ale rozum 10-latki.

Gość gość
Zmarszczek może nie mieć bo taki typ urody. Ale ogólnie twarz zaczyna wisieć, policzki opadają, zaczyna się babciny wygląd. Lepiej mieć zmarszczki, ale ładny kontur. Gładka jest podejrzana, botox, nici. Starzenie bez godności. Kiedyś przestanie bo już będzie za stara i w tedy będzie tragedia, zwisy gęby totalny.

Gość gość
Mnostwo jest kobiet bez zmarszczek np: gość 2015.06.17 ja mam 83 i ostatnio chciałm sobie kupić fajki, a sprzewdwczyni zapytała mnie o dowód.Pytam się jej o co chodzi, a ona,z ewyglądam na 16 lat.Taka prawda. gość 2015.06.17 To wszystko nic.mam 95 lat i przeprowadzam się do domu starców.kiedy weszłam do sekretariatu dopełnić formalności sekretarka zapytała czy przyszłam do prababci. Taka prawda. gość 2015.06.17 Ja mam 85, byłam ostatnio na mszy w parafii u wnuczki, poszłam do zakrystii by księdza o coś zapytać, a ten chciał mnie zmolestowac bo myślał, że mam 16 lat. Taka prawda. gość 2015.06.17 Wczoraj przechodziłam ulicę w miejscu niedozwolonym i złapał mnie policjant.Poprosił o legitymację szkolną żeby mnie spisać.Mam 74 lata.Taka prawda. gość 2015.06.17 Mam 82 lata i byłam u ginekologa.Ten zapytał mnie czy miałam już pierwszą miesiączkę.Tak młodo wyglądam. gość 2015.06.17 To jeszcze nic ja was przebije teraz. Mam 65 lat Ostatnio poszlam po wnuczke do przedszkola i pani powiedziala ze musi ja odebrac osoba pelnoletnia. Taka prawda gość 2015.06.17 Mam 106 lat i ostatnio był u nas facet spisać liczniki i kiedy mu otworzyłem drzwi zapytał czy jest ktoś dorosły w domu. Taka prawda. gość 2015.06.17 Mam 99 lat i chciałam iść do kina na Harrego Pottera,nie wpuścili mnie bez legitymacji szkolnej.Taka prawda gość 2015.06.17 Mam 99 lat i kolega z podwórka zapytał mnie co chcę dostać na swoją piewszą komunię, bo on chce laptop. Nawet dzieci myślą, że jestem jedną z nich!! x TAKA PRAWDA Cha cha cha to najlepszy komentarz dla tych cudnych 40tek.Stara baba to stara baba obojętnie czy ze zmarszczkami czy bez. TAKA PRAWDA

Gość gość
Mam znajoma, ktora prawie w ogole sie nie maluje i od zawsze twierdzila, ze nie bedzie tego robic (tylko na specjalne okazje), bo nie chce miec zmarszczek. No coz, znam ja od 20 lat (obie mamy prawie po 40) i od zawsze wygladala na zaniedbana i nadal tak wyglada. Juz wole sie malowac i teraz wygladac dobrze niz w wieku 70 lat cieszyc sie z tego, ze mam mniej zmarszczek niz moje rowiesniczki :)