Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Śluz w 10dc pomóżcie dziewczyny

Polecane posty

Gość gość

Od czterech cykli staramy sie z mężem o dziecko. Wczesniej mniej wiecej tylko próbowałam obliczyć kiedy moze byc owulacja no i staraliśmy sie współżyć regularnie. Od tego cyklu postanowiłam przyjrzeć sie trochę lepiej swoim objawom. Zaopatrzyłam sie w testy owulacyjne itd. Dzisiaj jest 10dc. Śluz obserwuje od 6dnia cyklu. Wczesniej śluzu było mało i był troszkę przezroczysty, ale nie rozciągliwy. Dzisiaj śluz jest lekko kremowy, lepki, gesty. Dodam ze mam cykle nieregularne. W ostatnich 3 miesiącach były co 28-30 dni, ostatni cykl był 26 dniowy. Chciałabym wiedziec czy jest mozliwe wystąpienie takiego śluzu jak opisałam na kilka dni przed okresem płodności? Bede wdzięczna za pomoc.

Gość gość
Śluz płodny przypomina białko jaja kurzego, jest przeźroczysty i się rozciąga.

Gość gość
Rozumiem. Jednak chciałabym wiedziec czy taki śluz jak opisałam występuje rowniez kilka dni przed śluzem płodnym. Tzn kremowy, gesty

Gość agatowamama
Tak ja tak mam ze najpierw mam biały śluz a później zmienia się na przesroczysty i rozciagliwy. W momencie gdy jest go najwięcej następuje owulacja. Widzisz. Ja mam cykle 32 dniowe a teraz organizm zrobił mi pikuś i miałam dużo wcześniej owulacje.. Kochałam się z mężem a na drugi dzień śluzu jak na zawolanie. Na trzeci dzień owulacja. I teraz się obawiam niespodzianki. A jeszcze chciałam poczekać z drugim dzieckiem.