Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lepiej być samą kobiety

Polecane posty

Gość gość

Tak po moich przemyśleniach stwierdzam. Czytając wiele wątków, w których tęsknimy za kimś bliskim. Ja byłam partnerką, nie żoną, ale powiem wam, że z perspektywy czasu to nie chcę być już żoną nigdy. A kiedyś chciałam. Zobaczcie jak mały proc.jest szczęśliwych małżeństw. Ile rozwodów. temat o starych kawalerach nie nadających się do życia to już norma. Oni sami chcą być "wolni":-) bez obowiązków, bo nie podołają nim. Także róbmy coś dla siebie i cieszmy się, że nie mamy problemów. Nie będziemy mieć problemu jak przylezie nadąsany trep z pracy i nie wiadomo, czy ma zatwardzenie, czy jaka cizia mu wpadła w oko:-D

Gość gość
no, i jeszcze nie dość, że mu wpadła, to jeszcze ona go nie chce. :D dlatego taki naburmuszony. masz rację w jednym. facet nie jest potrzebny kobiecie na stałe. raz w tygodniu spotkać się , a cały tydzień poświęcać sobie. jest wiele ciekawych rzeczy do poznania, warto o nie zadbać dla siebie.

Gość gościwa41
dokładnie tak żyję :) zajmóję się wyłącznie sobą. Caly tydzien garfik zawalony :) a weekendy spotkanie z facetem lub z koleżanką na ciekawej imprezie. Nie narzekam to najpiękniejszy okres mojego życia :D

Gość gościwa41
auuuććććć! sory zajmuje :D:D:D

Gość gość
a kto przydusi od czasu do czasu? no kto?

Gość gość
Oni sami się garną do przyduszania, ale zależy jak mocnego kopa dostaną. I zobaczcie jaki spokój. Nic się nie dzieje i o to chodzi:-D To tak jak w tej reklami pzu- tylko spokój i nic:-D

Gość gość
mnie wystarczy to przyduszanie raz w tygodniu. zresztą to nie jest za umiejętne, męczy mnie. w dodatku gry wstępnej on nie uznaje, a ja tego potrzebuję. szurnięty gość. mam spokój jak go nie widzę cały tydzień.

Gość gość
temat o starych kawalerach nie nadających się do życia to już norma. Oni sami chcą być "wolni"usmiech.gif bez obowiązków, bo nie podołają nim. x Nie wmawiaj nam coś czego nie mówimy i nie robimy. Jesteśmy "starymi kawalerami" bo z życie z wami na dłuższą metę jest uciążliwe. Mało, która kobieta nadaje się do związku i większość z was za młodu lata za złymi facetami jednocześnie olewając tych dobrych.

Gość gość
Ot, właśnie. jestem tego samego zdania co powyżej:-D Nie wkurza się człowiek, że mucha koło nochala przeleci, i focha na 3 z przytupem przyniesie. No i nie ma szykowania jedzenia. Bo to żre jak prosiak, chociaż tak nie wygląda. Jeden tylko z moich partnerów jadł mało, tyle co ja. Tyle, że wolał domowe obiady i sernik, ciągle musiałam piec ten sernik. A teraz spokój. Uff:-D

Gość gość
srać na nie

Gość gość
Oj, miałam się zgodzić z wyp.o 13.38.

Gość gość
Taaa, a życie z wami na dłuższą metę nie jest uciążliwe:-D cud, miód i orzeszki! A z nami uciążliwe:-D

Gość gość
Gdzie ten serniczek? O Bosze :)

Gość gość
Pierdu pierdu. Uogólnianie to nic dobrego.

Gość gość
Ale czy wibrator to wszystko?