Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do kobiet czy byście się pogniewały?

Polecane posty

Gość gość

Wczoraj miałam wieczorem wyjść z facetem, miał sie wieczorem odezwać. Po 20tej napisałam smsa czy nasze wyjście jest aktualne, nie odpisał. Odezwał się ok 24ej i napisał, że spał bo źle się czuję i że dziś się odezwie. Do tej pory się nie odezwał. Ale się dowiedziałam że o 23ej (kiedy podobno spał) pojechał z kolegą do baru. Bardzo przykro mi się zrobiło bo z tego wychodzi, że gdy pisał mi sms że śpi gdzieś sobie balował :/

Gość gość
Nie no, nie pogniewałabym się, przecież wszystko jest w porządku... Głupia jesteś czy co? Facet w c***a leci, a ty się pytasz, czy byśy się pogniewały?

Gość fgggg
olej go...jeśli on teraz tak cię zlewa, to co będzie później..?

Gość gość
Bo już usłyszałam, że przesadzam, że go szpieguje, inwigiluje, kontroluje itd.

Gość gość
Ja bym zamilkła teraz na tydzień przynajmniej. Po tygodniu, jeśli on by się odzywał...napisałabym że byłam bardzo zajęta i nie miałam chwili nawet na smsa. A tak w ogóle to on cie olewa, więc daj sobie z nim na wstrzymanie bo będzie kręcił jeszcze lepsze akcje. Wiem co piszę. Niesłowność i krętactwo nie zmieni się nigdy.

Gość gość
Podobno czy na pewno? Jak na pewno zastanowiłabym się czy w zarzutach że szpiegujesz nie ma trochę prawdy.

Gość gość
olej goscia, szkoda nerwow