Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem chyba wiatropylna ! :(

Polecane posty

Gość gość

Jestem w 9 tygodniu ciąży - zagrożona bo zarodek jest malutki, sypiam tylko z mężem i seks w cyklu kiedy doszło do zapłodnienia był raz i to z zabezpieczeniem - prezerwatywa, a moj maz oskarza mnie ze to niemozliwe ze jestem z nim w ciazy bo kochalismy sie raz z prezerwatywa a ona ani nie pekla ani sie nie zsunela - to jego tlumaczenie a ja noie wiem co robic zeby w koncu uwierzyl bo naprawde z nikim innym nie spalam :(

Gość gość
jak sie urodzi to zrobicie badania genetyczne i sie okażę czy faktycznie niepokalane poczęcie od 2015 lat :)

Gość gość
Widzisz. Ja mam cykle 32 dniowe a teraz organizm zrobił mi pikuś i miałam dużo wcześniej owulacje.. Kochałam się z mężem a na drugi dzień śluzu jak na zawolanie. Na trzeci dzień owulacja. I teraz się obawiam niespodzianki. A jeszcze chciałam poczekać z drugim dzieckiem.

Gość gość
wyslij glaba na korepetycje z biologii. Pewnie sam rabie d.... na bokach i mysli ze ty tez tak robisz. Kopnij ch... w d**e i niech spie... Niech sobie znajdzie taka, ktora jak on bedzie wychodzil z domu (dokadkolwiek), to bedzie odpinala pi.... de i wkladala mu ja do kieszeni, zeby mial 100procent pewnosci, ze znajduje sie w niej tylko jego sperma. To gowniarz je....any.

Gość gość
Moglas usunac i nic mu nie mowic-nie byloby problemu!

Gość gość
To jego dziecko, nigdy go nie zdradzilam ! wiec skad mysl ze mialabym usunac

Gość gość
Jak powiesz - "OK, w takim razie po porodzie robimy testy" a on wciąż będzie miał fochy prosta sprawa - mówisz, że w takim razie składasz papiery o rozwód, testy tak i tak będą zrobione i będzie alimenciarzem.

Gość gość
na razie modlę się aby utrzymać tą ciążę :(

Gość gość
Znam podobny przypadek. Moja koleżanka zaszła w ciąże mimo, że zabezpieczali się prezerwatywą a ta nie pękła i się nie zsunęła. Mąż oczywiście nie wierzył, że to jego dziecko i zrobili testy, które potwierdziły jego ojcostwo.

Gość Ale to już było
Dawno, dawno temu miałam taką sama sytuację.Wtedy nie były w użyciu badania dna i nie mogłam udowodnić że mąż jest w błędzie.NIGDY GO NIE ZDRADZIŁAM!!!!!Przez całe życie mi przygadywał że syn nie jest Jego, chociaż nie powiedział tego synowi.Gdy syn był dorosły chciałam wykonać badanie dna, ale nie zdążyłam, bo mąż zmarł.

Gość gość
swinstwo. ale rozumiem nic wątpliwosci.