Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Alarm BBN oficjalbie podał dowódcę w czasie wojny!!!

Polecane posty

Gość gość

O czym to świadczy??? Macie mózgi sami sobie odpowiedzcie na to pytanie!!!! Pewnie jesień lub nawet wcześniej zostało mało czasu!!!!

Gość gość
zadłużenie systemu trwa z prędkością 10 milionów złoty dziennie, trzeba wywołać wojnę żeby ukryć nieudacznictwo władzy

Gość gość
Rosja zgromadziła w Obwodzie Kalingradzkim na granicy z Polską i Litwą kilka tysięcy żołnierzy i najnowocześniejszy sprzęt ciężki-podaję radio Svoboda!!

Gość gość
Ahhh przestancie do chorely straszyć !!!!

Gość gość
Rosja jest świetnym krajem, można pić bimber na ulicy bez żadnych konsekwencji.

Gość gość
Nic nie pisze o tym sprawdziłam przestancie straszyć ,jak chcecie wojny to jedzcie na Krym.Już od marca 2014 roku straszycie nas.

Gość gość
Info z wp.pl Ja już od dłuższego czasu mam spakowany samochód z ciuchami w środku, jak będzie czuć że jest naprawdę gorąco dopakuję żywność i będe jechał w kierunku granicy z Niemcami kasę z konta już dawno wypłaciłem i konto zamknąłem. Niestey nie mam żadnych kolegów co moglibymi załatwić robotę za granicą, a wiem doskonale zdecydowana większość korzysta właśnie z tej formy ewakuacji. Trzeba zdążyć za nim nam granicę pozamykają!!! Planuję pierwsze dni zamieszkać w samochodzie przy okazji pytając o pracę i żyjąc z oszczędności których starczy na miesiąc jeśli sytuacja będzie tragiczna zgłoszę do Caritasu żeby rozpocząć nowe życie.