Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paaulinkaaa90

pomocy! 9mkesieczne niemowle nie chce jesc

Polecane posty

Gość paaulinkaaa90

Błagam pomożcie bo juz brakuje mi sił. Chodzi o moja 9moesieczna corke. Do 8.5 moes byla na piersi. Z dnia z dzien z powodu silnego stresu zanikl mi pokarm. I tu zaczyna sie problem. Do pory az bula na piersi normalnie pila z butelki wode. Pozniej jakis czas tez bez problemu ok 2 tygodni mleko pila z butli. Teraz gdy tylko widzi butelke zakrywa buzie rekami krzyczy placze wpada w histerie. Inne jedzenie niby je ale bardzo malo. Potrafi zjesc 5 lyzeczek malutkich i to tylko na czubku i to samo. Zakrywanie buzi histeria. Juz nie wiem co mam robic. Nerwowo sie wykanczam. Wiem ze to moze byc przez katar ktory obecnie ma jak i przez zeby (ma 8 ale wszystkie sie przebily wiecej nie wodac poki co). Dodam ze ona za kazym razem probuje odkryc bluzke i chce piers. Ale co dam jej piers a z niej nic nie leci i tez nerwy placz bo glodna a nic nie ma. Jak ja oduczyc ze w piersi nic nie ma zebay zaczela normalnie jesc z butelki.

Gość gość
Daj piers i pozwol rozbujac na nowo laktacje dziecku

Gość paaulinkaaa90
Ah tyle ze ona dostaje piers caly czas. Tylko tak udaje mi się ją uspokoić. 2 razy w ciągu dnia na wieczor do spania i w nocy budzi mi sie nawet 4 razy tylko po aby pociagac piers.. mleka w dalszym.ciagu nie ma. Pije duzo wody nawet herbatki pilam i dalej nic. Mi się wydaje ze poprostu juz za bardzo psychicznie jestem zblokowana i laktacja nie wroci. A dziecko dalej zdenerwowane i glodne bo butelka be... probowalam jiz wielu sposobow aby polubila butle. Udaje mi sie jedynie ja nakarmic mleczkiem jak zasnie porzadnie na noc przez sen i to wypija tylko max 100ml...