Gość gość Napisano Czerwiec 21, 2015 Mam 16 lat i jestem w 3 k. Gimnazjum. W W-F na koniec roku miałam ocenę 3. Nie ukrywam, że mój nauczyciel od tego przedmiotu jest mega przystojny. Gdy wszystkie dziewczyny wraz ze mną już się przebrały poszłam zanieść klucz i zapytać co jak mogłabym poprawić tą 3. Weszłam do pokoju i zobaczyłam pana X stojącego tyłtyłem do mnie. Gdy usłusłyszał że odkładadam klucz odwrócił się. Ja korzystając z okazji podeszłam do niego żeby zapytać o poprawę ocen. Pan X omonął mnie i poszedł zamknąć drzwi od pokoju nauczycielskiego w którym byliśmy. Zdziwiłam sie bardzo. Pan X podszedł do mnie i zaczął obmacywać. Podobało mi sie to. Jednak zaczęłam się szarpać. On widząc że nie da mi rady tak jakby odpuscil (Tak jakby). Włożył klucz od pokoju do swoich bokserek. Wtedy zauważyłam żże jego męskość już stoi. Powiedział żże on ma czas i zdjął spodnie. Ja oczywiśoczywiścir k***a j****a sram i zjadam swoj kal bo mam biegunke. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach