Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćśćć

jak ludzie to robią że mają partnerów

Polecane posty

Gość gośćśćć

a mnie wszystko omija :( też bym chciała się z kimś spotykać, mieć kogoś ale zupełnie nikt się mną nie interesuje, a jeśli już to żonaci albo rozwodnicy. Nie wiem co jest nie tak ze mną. A najgorsze że odkąd skończyłam studia praktycznie nie mam żadnych znajomych z którymi mogłabym się spotkać, no i tak siedzę wieczorami w domu, a w pracy nie mam możliwości nikogo spotkać. Nic mnie nie cieszy, nic mi się nie chce no bo po co to wszystko skoro nie mam się z kim cieszyć ? :( Czuję się jak jakiś nieudacznik :(

Gość gość
Poznałam męża w pracy.

Gość gość
tez tak mam, ale znalazlam sobie dodatkowa prace, zeby zapelnic sobie czas. jutro zaczynam

Gość gośćśćć
ale ja nie chcę dodatkowej pracy tylko faceta który mnie będzie kochał :(

Gość gość
A co masz do rozwodnikow?

Gość gość
ja tez wolalabym faceta, ale mi nie wychodzi. staralam sie kogos znalezc, ale tacy normalni faceci mnie nie chca. ogolnie ludzie za mna nie przepadaja. musze sie nastarac, zeby zdobyc czyjoms sympatie. ta praca to zapychacz czasu i proba dowartosciowania sie.

Gość gośćśćć
do samych rozwodników to w sumie nic, ale jak taki rozwodnik ma trójkę dzieci no to ja w takie coś nie wchodzę

Gość gośćśćć
gość dziś mnie też ludzie nie lubią, ale tak naprawdę to nie wiem dlaczego, czasami wydaje mi się że jestem za normalna i za cicha. A ludzie chyba lubią takich bardziej towarzyskich

Gość gość
Chętnie cię poznam,z tego co wiem,kobiety które nie mają przyjaciół i są samotne są najnormalniejszymi i najlepszymi kobietami :)

Gość gość
ja jestem od tej pracy tez jestem cicha i moze nudna. moglabym kogos miec, ale zazwyczaj faceci ktorzy chcieli byc ze mna np. mnie nie szanowali, krytykowali. zdradzali juz na samym poczatku zwiazku. czyli tacy, z ktorymi zadna normalna dziewczyna nie chce byc. trafil sie nawet samotny ojciec z trojka dzieci. tez nie chcialam sie w cos takiego wplatac. jak narazie daje sobie spokoj

Gość gość
Mam to samo z ta roznica ze ja juz mam 31 lat:( z tej desperacji zalozylam profil na sympatii ale tam tez nikogo narazie nie poznalam bo pisza sami nie w moim typie a ci co mi sie podobaja nie odpisuja:( tragedia nie chce byc sama :(

Gość gośćśćć
gość dziś najnormalniejsze i najlepsze tylko co z tego skoro nikt takich ludzi nie potrzebuje

Gość gość
Ja się zastanawiam jak to robiłam, że kiedyś też miałam partnerów :o od 16 do 24 roku życia ciągle byłam z kimś w związku, najdłuższa przerwa to może miesiąc. Dzisiaj mam 27 lat i od 3 lat nie byłam nawet na randce, nawet nie spotkałam żadnego faceta, który byłby wolny, fajny i zainteresowany. Interesują się mną tylko żule przed osiedlowym i budowlańcy :o nie mam gdzie poznać kogoś interesującego, bo w pracy nie wypada, wszyscy znajomi i znajomi znajomych zajęci :o właściwie 90% par poznała się w liceum/ na studiach, a te moje związki z tych czasów się rozpadły :o

Gość gość
Same mnie laski podrywają.

Gość gość
'Chętnie cię poznam,z tego co wiem,kobiety które nie mają przyjaciół i są samotne są najnormalniejszymi i najlepszymi kobietami' x x wydaje mi sie, ze ludzie, ktorzy maja pelno znajomych sa najbardziej falszywi. zarowno faceci jak i kobiety

Gość gość
gość dziś 'Chętnie cię poznam,z tego co wiem,kobiety które nie mają przyjaciół i są samotne są najnormalniejszymi i najlepszymi kobietami' x x wydaje mi sie, ze ludzie, ktorzy maja pelno znajomych sa najbardziej falszywi. zarowno faceci jak i kobiety x Pasujecie do siebie. Wiecie wszystko o wszystkich ;)

Gość gość
ja od tej pracy mam 26 lat, bedzie co ma byc

Gość gość
Ja takiej kobiety potrzebuje :)

Gość gość
Dziewczyny a skad jestescie? Poznalabym jakas kolezanke z ktora mozna gdzies wyjsc bo przeciez jak bedziemy siedziec w domu to nikogo nie poznamy:(

Gość gość
Ja poznałam męża w sieci ale odkąd się pojawiła to wiedziałam że tam go znajdę:P Miałam narzeczonego i sieć to była odległa przyszłość, ale kiedy przyszły jej czasy zerwaliśmy i byłam kilka lat sama Miałam kilka związków wszystkie z sieci-ale tak jak w facetami poznanymi w realu nie zawsze trafia się na właściwych. Ja w realu trafiałam wyłącznie na niewłaściwych.;) Najgorzej jak już się uprzedzasz do czegoś i coś tam na siłę próbujesz robić... Ja kiedyś wracałam z pracy i zostałam poderwana przez kogoś po drodze. Ponieważ pomysł na podryw był błyskotliwy to zostawiłam mu swój numer. Umówiłam się ale już dwie minuty później czułam że to nie to i tracę czas. Nigdy tez nie lubiłam umawiać się z facetami poznanymi gdzies w klubie itp. Wiedziałam że jeśli poznam kogoś wyjątkowego to przez sieć i tak też się stało.

Gość gośćśćć
ja też mam 26 lat i jestem z kujawsko-pom

Gość gość
ja od pracy mieszkam na zachodzie Niemiec

Gość gość
Ja mam 23 lata,mieszkam w województwie Pomorskim i jestem dość samotny,czasem aż sam się dziwie jak dziewczyna może być samotna,dla mnie to jest niewyobrażalne :)

Gość gość
A zanim poznalas swojego meza w sieci to duzo mialas nieudanych randek z innymi? Moge zapytac czy to bylo na sympatii? Czy tam mozna poznac kogos normalnego mi sie wydaje ze od pat te same twarze tam widze:(

Gość gośćśćć
a ja kiedyś miałam profil na jednym portalu ale same typki podejrzane do mnie pisały, tylko z jednym dłużej pisałam ale ostatecznie nic nie wyszło z tego.

Gość gość
Jestem pewny że jesteś przepiękną i przemiłą kobietą,może opowiesz coś więcej o sobie? :)

Gość gośćśćć
a co tu opowiadać i tak się nigdy nie spotkamy. Powiedz mi lepiej jak to zrobić żeby kogoś poznać tak normalnie, nie przez internet. Jest jakaś szansa dla mnie?

Gość gość
Uwierz mi że mam ten sam problem,dlatego pomyślałem sobie że może znajdę kobietę z tymi samymi problemami co ja

Gość gość
I stworzycie parę pod wezwaniem nędzy i rozpaczy.

Do 27 roku życia nie miałam nigdy chłopaka. Aż w końcu poznałam i mam. Rozwodnik :-)