Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hanna14

Trwała spiralka 2015

Polecane posty

Hej dziewczyny. Mam do was pytanie :) Mam zamiar zrobić trwałą spiralkę na takie loczki od samej głowy mam włosy po obojczyki. Możecie mi powiedzieć jak to będzie wyglądac? czy włosy duzo sie skróca? Cos o trwałej wiem ale moze ktoś robił takie na włosach o takiej długości ? :)

Gość gość
coś tam się skrócą ale niedużo . Trwała spiralna może się krócej trzymać niż normalna .Wybierz dobry salon który wie jak to wykonać

Gość gość
Ja bym trochę wycieniowała włosy z góry , wtedy będzie to fajnie wyglądać

Gość gość
http://www.fryzjerbialapodlaska.pl/4.html na tej stronie jest pokazana trwała spiralna i dziewczyna ma wycieniowane włosy , u ciebie po cieniowaniu dół był by dłuższy i myślę że fajnie by to wyglądało

zastanowie się nad pocieniowaniem. Pytałam fryzjerki do której się wybieram i mówiła że się trzyma bardzo długo. Do 5 miesiecy. Zalezy od włosów. Wiec mi się bardzo nieskrócą jak mam do ramion? tak przed obojczyk ? :) tak z 3 cm sie skroca czy wiecej? bo ja chce takie mega loczki i ten skret jest dosyc mocny

i mam jeszcze pytanie po jakim czasie moge pofarbowac włosy? Po tygodniu od zrobienia moge?wiem ze 5 dni po mam nic z nimi nie robic.

i ja często dosyc prostuje włosy to jak mylicie jaki bedzie efekt? ale nie mam zniszczonych podcinalam koncowki zdrowo sie odzywiam to jakos oddzialuje. Ale czesto prostuje wiec nie ołysieje po niej ? :D