Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciężko dziś o porzdąną dziewczynę :(

Polecane posty

Gość gość

Bo każdy taką chce.

Gość gość
*porządną

Gość gość
Właśnie straciłem szansę na poznanie takiej...

Gość gość
Czyli jaką?

Gość gość
tak samo jak o porzadnego faceta

Gość gość
porządnych mężczyzn jest pełno tylko ich nie wybieracie za często

Gość Taki_jeden_964
tak samo jak o porzadnego faceta xxxx Jak sama widzisz nie tylko o porządnego faceta ciężko.

Gość gość
Albo porządna albo żadna. Nie ma sensu się katować z jakąś przemądrzałą zołzą.

Gość gość
To jak ktoś przemądrzały to od razu jest nieporządny? :D To co znaczy porządność? x A co do tematu, mam sporo normalnych, fajnych koleżanek - i są samotne bo np. są nieśmiałe, podchodzą do znajomości na spokojnie itd

Gość gość
porzadnych kobiet jest bardzo duzo tylko co innego dla facetow sie liczy

Gość gość
porzadna kobieta dla facetow to jaka ???

Gość mr mysterious
Nie ma sensu się katować z jakąś przemądrzałą zołzą. >>>pewnie, jak sie ma kompleksy to lepiej miec zastraszona,bogobojna dewote. przynajmniej nie bedziesz mial kompleksow ze madrzejsza od ciebie.

Gość gość
wszyscy to chca piekne a nie porzadne, na ladne wiekszosc facetow leci a porzadne sa nudne dla facetow, kto sie zainteresuje kobieta wierzaca chodzaca do kosciola i czekajaca z seksem do slubu?? zaden ! jak kobieta nie daje d... to facet ja zostawia, faceci wola imprezowiczki i ksiezniczki

Gość gość
tak ,dzisiaj tak , bo kiedyś to same sie wpieprząły do łożek babcie ,dzisiaj cieżko o taką sa mądrzejsze

Gość gość
gość dziś WTF? Czyli skoro jestem z pierwszym i jedynym partnerem seksualnym, z innymi jedynie grzecznie randkowałam. Jestem niewierząca i uważam że ślub nie jest istotny. Czyli jestem niporządna, bo porządnosć to tylko dewotki :D

Gość gość
Haha ☺ porządna= chodzaca do kościoła?

Gość mr mysterious
twoim problemem jest to ze nie widzisz nic pomiedzy fanatyczka religijna a imprezowiczka. z dwojga zlego lepsza faktycznie ta druga bo przynajmniej jak jej kaplan kaze to nie odrabie ci glowy we snie albo nie wysadzi w powietrze wagonu w metrze :D od ortodoksow wiekszosc ucieka bo to bliskie chorobie psychicznej.

Gość gość
Dzisiejsza kobieta to jak nie szmata to wymądrzająca się krowa.

Gość gość
Czyli doszliśmy do sedna. Porządna to: a) potulna b) głupawa albo nieprzyznająca się do własnej wiedzy/inteligencji c) zdewociała x No to moje koleżanki jednak nie sa porządne, bo nie praktykują, są inteligentne i potrafią dyskutować :)

Gość gość
mr mysterious dziś Nie ma sensu się katować z jakąś przemądrzałą zołzą. >>>pewnie, jak sie ma kompleksy to lepiej miec zastraszona,bogobojna dewote. przynajmniej nie bedziesz mial kompleksow ze madrzejsza od ciebie. Czyli jak się nie ma kompleksów to trzeba od razu uganiać się za jakąś przemądrzałą zołzą?

Gość gość
te co nie dają przed ślubem to wcześniej dawały tylko temu dobremu facetowi nie dadzą bo nie jest bad boyem

Gość gość
" Dzisiejsza kobieta to jak nie szmata to wymądrzająca się krowa. " Takie coś jak Ty nie powinno się wypowiadać o KOBIETACH. Własną matkę też tak nazywasz? :O Takie coś pozbawione szacunku do kobiet, marudzi, że jest samotne. No paradne. PS. Celowo pisze coś, bo nie mam szacunku w takich wypadkach.

Gość gość
dziś Przyznawać się do inteligencji to każdy może. Ale to nie znaczy że jest inteligenty. Dlatego potwierdzasz to że kobiety są inteligentne ale tylko we własnym mniemaniu.

Gość gość
"PS. Celowo pisze coś, bo nie mam szacunku w takich wypadkach. " Twój szacunek jest g****o warty.

Gość gość
Same stare pr***** tu :D Jebniete jak Lato z Radiem

Gość gość
przemądrzałe czyli jakie? Mające wykształcenie wyższe niż twoje (czyli podstawowe/zawodowe - nie sil się na zaprzeczanie bo nie potrafisz nawet wypowiedzieć się pełnym zdaniem), mające wiedzę o świecie i swoje zdanie? No taka to raczej na ciebie nie spojrzy, więc nie masz co się martwić:D

Gość gość
No, już widać dlaczego żadna Was nie chce, jesteście zwyczajnymi odpadami, które jedyne co mogą trafić na podobny do siebie odpad. Tak mało wypowiedzi, a tyle widać.

Gość gość
Bo my wolimy porządne dziewczyny a nie jakieś zołzy które myślą że coś wiedzą.

Gość gość
"wolą porządne" a nazywają kobiety szmatami, krowami, przemądrzałymi zołzami itd. Sory, ale sami porządni nie jesteście, wiec o kimkolwiek fajnym możecie pomarzyć :D Chcecie jakiś debilek które pozwolą Wam robić co chcecie i tyle