Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciężko dziś o porzdąną dziewczynę :(

Polecane posty

Gość gość
no co z odp ? nie wiecie jaka to porzadna kobieta dla was? po co klamiecie, ze szukacie porzadnych, u was zawsze wszystko sprowadza sie do wygladu i seksu

Gość gość
Po prostu nie musimy udawać że szanujemy szmaty czy jakieś przemądrzałe krowy.

Gość gość
Są tu jakieś młode c**eczki? :D Czy same stare babcie?????!

Gość gość
"wolą porządne" a nazywają kobiety szmatami, krowami, przemądrzałymi zołzami itd. Sory, ale sami porządni nie jesteście, wiec o kimkolwiek fajnym możecie pomarzyć smiech.gif Chcecie jakiś debilek które pozwolą Wam robić co chcecie i tyle " A ty chcesz żeby ktoś udawał że jesteś inteligenta.

Gość gość
porzadny facet nie mowi na kobiete krowa:O

Gość gość
"porzadny facet nie mowi na kobiete krowa" Na porządną nie mówi.

Gość gość
"porzadny facet nie mowi na kobiete krowa" Czyli porządny facet udaje że przemądrzała krowa to mistrz intelektu?

Gość gość
Gorzej tu są emerytki :(

Gość gość
Imbecylu, ale ty wcale nie masz wyboru w "przemądrzałych" dziewczynach bo dla nich jestes odpadem. Z jednej strony może wydawać się, że jeden problem mniej, ale z drugiej strony - jedyna grupa kobiet jaka ci pozostała, czyli proste umysłowo dziewczęta, prują się po kiblach za uśmiech i komplement. Więc jednak masz problem.

Gość gość
Jedyna grupa jaka mi została to fajne, normalne kobiety.

Gość gość
zamias krowy może być np. foczka,niunia,piczka,szparka :d

Gość gość
Obojętne czego ja chcę to na powodzenie nie narzekałam i udało mi się stworzyć satysfakcjonujący związek. A moją inteligencję weryfikują inne rzeczy, bo życie to nie tylko zwiazki - jednak z pracą czy jakimś rozwojem zawodowym nie wiem czy masz wiele wspólnego, skoro na to nie wpadłeś. x A Wy możecie tylko wyzywać kobiety na kafe i nawet trochę mi Was żal - bo nic lepszego najwyraźniej Was nie czeka ;)

Gość gość
Wybaczcie zołzy i krowy ale jakoś nie tęsknię za waszym towarzystwem. I waszymi "mądrościami".

Gość gość
Normalna kobieta wybiera tak czy owak gentlemana, który ma szacunek do ludzi. Więc żadna grupa Wam nie została.

Gość gość
"Normalna kobieta wybiera tak czy owak gentlemana, który ma szacunek do ludzi." Chciałbym żeby tak było. Ale niestety te fajne i normalne potrafią wybierać źle. To coś takiego jakby mężczyzna wybrał krowo-zołzę.

Gość gość
"Chciałbym żeby tak było. Ale niestety te fajne i normalne potrafią wybierać źle. To coś takiego jakby mężczyzna wybrał krowo-zołzę. " Zdradzę Ci sekret - Ty w niczyim mniemaniu nie jesteś gentlemanem (a to chyba masz na myśli) wiec żadna normalna Ciebie nie zechce. To, że MYŚLISZ coś o sobie, nie oznacza, że tak jest. Co więcej jak widać NIKT Cię nie chce więc nie jesteś godny uwagi dla żadnej kobiety, jak napisano - ODPAD.

Gość gość
"Zdradzę Ci sekret - Ty w niczyim mniemaniu nie jesteś gentlemanem (a to chyba masz na myśli) wiec żadna normalna Ciebie nie zechce. To, że MYŚLISZ coś o sobie, nie oznacza, że tak jest. Co więcej jak widać NIKT Cię nie chce więc nie jesteś godny uwagi dla żadnej kobiety, jak napisano - ODPAD. " To żeś się powymądrzała, jak typowa krowa.

Gość gość
A szmatą też jesteś? Czy tylko gdakającą wołowiną?

Gość gość
eh przegrywy prawicze, po pierwsze czego w ogole szukacie na forum dla kobiet skoro nas nie znosicie i wlazicie tu tylko po to, zeby odreagowac swoje frustracje za nedzne zycie

Gość gość
Specjalistko od gentlemanów. Gentleman myśli to co ja piszę ale głośno tego nie wypowie. Taka jest różnica.

Gość gość
czym sie wg was rozni szmata od krowy, co to za okreslenia w ogole

Gość gość
Porządne dziewczyny nie zaglądają na takie fora. Bo mają co robić w życiu.

Gość gość
Kobiety są bardzo skomplikowane...Trudno je zrozumieć :) ;)

Gość gość
Po to są te kobiece fora. Żeby te sfrustrowane krowy mogły sobie ponarzekać albo powymądrzać się.

Gość gość
Gentleman myśli to co ja piszę ale głośno tego nie wypowie. x I to nie zmienia faktu, że jesteś zdesperowanym walikoniem bez perspektyw na przyzwoitą kobietę

Gość fro
Ej, to ja mam pytanie. Jaka w waszym mniemaniu kobieta, to kobieta porządna?

Gość gość
kobiety za młodu lecą ba chamów a potem opowiadają, że to te chamy są wolni po 30 :P Gdzie tu logika?

Gość Taki_jeden_964
eh przegrywy prawicze xxxx Od rana do wieczora albo wyzywanie facetów, że myślą tylko jedną częścią ciała, albo od prawików.

Gość Taki_jeden_964
zatkało kakało ? :)

Gość gość
kafeterianki siedzą sfrustrowane na forum, bo nikt ich nie chciał. Stąd nienawiść do wszystkich mężczyzn. Większość kafeterianek to tępe feministki.