Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mariannne

Kafeteria zeszla na psy....

Polecane posty

Gość Mariannne

I tyle w tym temacie.....6-lat temu byly tu fajne tematy...a teraz... tylko wziasc i sie pochlastac!!!

Gość gość
Na tle innych portali nie jest źle. Przynajmniej rozmowa jest możliwa.

Gość Mariannne
Malo tu bywam, ale tematy mnie przerazaja ha ha ha...czasami wywiaze sie jakas ciekawa dyskusja ale rzadko niesteny..a szkoda , tu sie wiele dzialo , mozna bylo porozmawiac na kazdy temat, na wesolo i na powaznie, mozna bylo sie zapytac i otrzymac ciekawa odpowiedz. Dzis jak Ci zasuna! to az z nog scina...niestety..

Gość gość
Mnie nie ścina. Ścinałoby mnie gdyby znikał tekst zanim zdążyłby go przeczytać rozmówca a znam takie forum. Nie narzekajcie.

Gość Mariannne
dlczego tekst znika?..bo nie kumam.

Gość gość
Bo mody natychmiast go usuwają. A dlaczego miałby znikać?

Gość Mariannne
Tak bez powodu nikt go nie bedzie usuwal, pewnie chamsto i wulgaryzm, w tych tekstach..bo nie widze innego powodu. Zreszta wystarczy przeczytac tytuly tematow, a juz mam zoladek w gardle..niestety...

Gość gość
Wejdź na forum Interii. Tam nie ma o...waleniu konia, kupie , czy duupie. Jest Hydepark, pelna kultura, bez wiochy , są dzialy tematyczne, na pewno coś dla siebie znajdziesz. Moderacja tam działa niezawodnie.

Gość Mariannne
Dziekuje..wejde, zobacze.Pozdrawiam

Gość gość
Akurat miałem na myśli twórczość szymborskiej albo mleczki ale wulgaryzmy oczywiście też. Jak o nie chodzi to masz rację. Lecą na równi z twórczością uznanych artystów. Naprawdę z serca wam radzę. Nie narzekajcie i nie proście modów o wnikliwszą ocenę tekstów bo możecie zostać wysłuchani i nie spodoba się wam to co zobaczycie.