Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość z sauny

Dlaczego w saunie jest

Polecane posty

Gość gość z sauny

Tak mało kobiet. Za każdym razem jest jedna. Dzisiaj byłem trzeci raz na teatralnej W-w. Dzisiaj była nawet fajna zadbana włoski na dole ładnie podgolone brała prysznic odkryty super . Nie jestem jakimś zbokiem ale lubię popatrzeć na ładne wdzięki

Gość GoooooŚĆ
Bo kobiety (niektóre) się wstydzą, ja na przykład nigdy bym nie chodziła nago przy mężczyznach dlatego chodzę w dni przeznaczone tylko dla kobiet :)

Gość ogolony h
Taka wstydliwa jestes?

Gość GoooooŚĆ
Tak jestem, a nie mogę? Nie lubię, nie chce się pokazywać mężczyznom nago i choć wiem, że nie wszyscy będą patrzeć to jednak znajdzie się paru rodzynkow którzy będą mnie oceniać i patrzeć. Jestem osobą bardzo wstydliwa i dopiero od niedawna się przełamałam i chodzę nago w saunie w dni dla kobiet, bo wcześniej tylko w ręczniki chodziłam

Gość gość z sauny
GooooŚĆ ta pani wczoraj też była lekko zawstydzona to mi się w niej najbardziej podobało. Nigdy bym żony nie zdradził ale popatrzeć można

Gość gość
GooooŚĆ masz jakieś rażące niedoskonałości?

Gość GoooooŚĆ
Czytając posty autora jestem przekonana w 1000000%, że nigdy nie pójdę do sauny w dni w których są jeszcze mężczyźni

Gość GoooooŚĆ
Tak mam, jestem szczupła niska i mam mały biust (pierwsza niedoskonałość), i motylka który wystaje jakieś 2cm (druga niedoskonałość (o tyleczku nie mowie, bo nie wiem sama czy jest ładny czy nie)

Gość ogolony h
Decyzja nalezy do ciebie. Ja tez sie kiedys wstydzilem, ale teraz to dla mnie normalne.

Gość gość
Ta pierwsza wcale nie jest rażąca a tę drugą niedoskonałość chętnie bym polizał

Gość gość
W życiu nie pójdę do sauny jak są faceci!!! Ohyda i dno moralne;!!!!! Fu....blere ...zżygam się!!!!!

Gość GoooooŚĆ
a trzecią niedoskonałością jest to, że ostatnimi czasy mam tam mocny zapach (nie jestem chora, byłam u lekarza) ale już mówię, że nie pachnę tam rybą.

Gość gość
GooooŚĆ skąd jesteś gdzie chodzisz do sauny?

Gość GoooooŚĆ
jestem z mazur i chodzę do kilku saun

Gość gość
GooooŚĆ przepraszam za śmiałość ile masz lat anonimowo chyba moge spytać? I czy masz faceta

Gość GoooooŚĆ
w tym roku będę miała 24 (ale wyglądam na o wiele młodszą, ludzie mi dają góra 15l) aktualnie jestem sama (miałam jednego chłopaka, który również moim pierwszym partnerem sexualnym)

Gość gość z sauny
GooooŚĆ A czy faceci których spotykasz na ulicach to same Keny? To przecież w saunie są ci sami. Każdy ma jakieś wady

Gość GoooooŚĆ
no nie ma samych Kenów, ale ja nie lubię zwracać uwagi i nie lubie jak ludzie na mnie patrzą

Gość gość z sauny
GooooŚĆ nie ma co przesadzać z tą pruedrią myślę że jesteś fajna kobietką tylko zakompleksiona

Gość GoooooŚĆ
nawet jakbym nie miała kompleksów to bym i tak nie latała z gołą pupą i z cycem na wierzchu przy facetach :P :)

Gość gość
Jeśli wstydzicie się saunowac z facetami to w piątki wieczorem na inflanckiej w Warszawie jest dzień dla kobiet.W środy i niedziele jest koedukacja ale kobiety praktycznie się tu nie pojawiają wiec można sobie posaunowac na swobodnie bez recznika.może dla tego ze szatnia jest koedukacyjna. : )

Gość gość
Z tego co zauwazylem chodząc przez te kilka lat do sauny to kobiety wola saunowac z facetami.tak samo wstydza się nawet w szatni damskiej się umyc nago czy przebrać nie zakruqajac ciała ręcznikiem.dla mnie kobiety sa dziwne,faceci w męskiej szatni nie maja takich problemow.

Gość gość
Ja chodzilem czesto do sauny w klubie łaźnia i jeszcze nie widziałem aby któras z kobiet miała jakieś niedoskonałości.chyba ze trafialem na same ślicznej i zgrabme kobiety.

Gość GoooooŚĆ
ja na początku wstydziłam się przy kobietach ale uznałam no że skoro jesteśmy podobnie zbudowane to nie będę się już tak krępować, no i zaczęłam tam chodzić nago, no ale to kobiety a nie mężczyźni

Gość ogolony h
Nie widzialas jeszcze golego faceta?

Gość GoooooŚĆ
widziałam, ale to nie znaczy, że będę przy każdym nago latać bo oni też tak chodzą

Gość ogolony h
Ja chodze juz od kilku lat do sauny i mi to wogole nie przeszkadza. Kto chodzi do sauny mieszanej, musi sie z tym liczyc ze sa tam nadzy faceci i nagie kobiety.

Gość gość z sauny
Mnie się marzy żeby trafić na seme kobiety i ja. Albo z jakąś fajna panią sam na sam ale ty chyba niemożliwe w polsce