Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

obojetnie12

Okres?

Polecane posty

Witam. Moja sytuacja wygląda tak: Swój pierwszy raz przeżyłam kilka miesięcy temu, krew pojawiła się od razu, i to na prawdę dużo, nawet mdlałam. 2 stosunek odbył się w środę, a okres powinnam dostać 17-20 ( nieregularny).Zabezpieczaliśmy się. Podczas stosunku pojawiła się krew, i trwa do dzisiaj. Nie wiem czy to jest przez stosunek krwawienie, czy miesiączka. Krwi stosunkowo jest mało,ale wczoraj zaczął mnie boleć brzuch i krwi pojawiło się tyle jak podczas okresu, było to ok godziny 14, a pozniej nic,dzisiaj tak samo, lecz pojawiło się brązowa plama, a pozniej znow krew jak podczas okresu, poleciała poleciała i przestała i dalej nie ma.. Ocieraliśmy się o siebie z chłopakiem bez zabezpieczenia, w tamtym miesiącu. Czy stosunek płciowy (2) mogl przesunac miesiaczke?Czy to krwawienie to okres?Czy okres moze wygladac tak, ze leci krew przez ok 1h, a później już w ogóle nic? Proszę o pomoc !

Gość Fq
To raczej okres po prostu trochę rozregulowany i tyle na prawde nie masz sie czym martwić a w ciazy na pewno nie jesteś

Gość gość
Popytaj panią w ginazjum jak to jest jak daje się duopy