Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem starsza i piękniejsza

Polecane posty

Gość gość

Bardzo sie cieszę, że nie jestem już nastolatką. Teraz mam 25 lat i wyglądam lepiej niż kiedykolwiek. Jako nastolatka miałam okropny trądzik, włosy mi wypadały więc były krótkie. Wszystko przez problemy z hormonami. Do tego jeszcze mam okrągłą twarz i gdy byłąm młodsza to moja buźka wyglądałą jak piłka. Serio, nie wspominam dobrze tego okresu. Jedyne z czego byłam zadowlona to figura. Zawsze byłam szczupła, ale żeby nie było tak kolorowo, to męczyłąm się także z nadmiernym owłosieniem. Więc figura spoko o ile była zakryta. Mogłąbym jeszcze wymienić kilka takich wad, więc powiem szczerze, że będąc nastolatką często padałąm ofiarą upokorzeń w szkole. Straszne było to wszystko :/

Gość gość
Morał z tego taki, że każdy może się wyrobić. Wiadomo, że wygląd nie jest najważniejszy, ale kto na wygląd nie zwraca w ogóle uwagi? Teraz przegladając moje stare zdjęcia jest mi wstyd za siebie samą.

Gość gość
Ja też. Większość ludzi tak ma oprócz tej robotniczo-chłopskiej chołoty.

Gość gość
ja też dołączam , jako 17-18 latka taka nijaka ta cera i te włosy co prawda byłam chuda ale teraz mam 30 lat 2 dzieci i cera barwniejsza promienna włosy piękne i zęby a figura co prawda nie jestem chuda ale taka się podobam i mojemu mężowi w końcu mam krągłości , w biodrach 99cm w pacie 70 cm i w biuście 95 a mam zaledwie 163cm wzrostu taka się sobię podobam