Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy świat naprawde straci jeśli sie nie rozmnożysz?

Polecane posty

Gość gość

to jest wazne dla pojedynczej osoby, że ułamek jej genów będzie trwał, ale z każdym nowym pokoleniem to bedzie coraz mneijszy ułamek (zakładajac ,ze oni też sie rozmnożą) w sumie nie wiem czy to taka wielka wartość..na świecie króluje przeciętność, kolejny zjadacz chleba się narodzi, wybitni ludzie rzadko maja popęd do rozmanżania, np Tesla był dziewicem :DD do konca zycia

Gość gość
świat nic nie straci nawet jeśli wszyscy na świecie razem popełnią samobójstwo.

Gość gość
"świat nic nie straci nawet jeśli wszyscy na świecie razem popełnią samobójstwo" otóż to, ale nałogowym rozmnażaczom się tego nie wytłumaczy.

Gość gość
świat nie, ale myślę, że jak tak. Czasami podczas świąt albo uroczystości rodzinnych patrzę sobie na moich dziadków, którzy w obecności swoich dzieci, wnuków i prawnuków mają w oczach niesamowitą dumę i pełne szczeście. Chciałabym u kresu mojego zycia czuć podobnie :)

Gość gość
a potrafisz wyjaśnić z czego to duma? z seksu i potem narodzenia kolejnego zjadacza chleba, który będzie kolejnym klientem supermarketów? i niczego w zasadzie nie wniesie? bo raczej wybitnych ludzi w rodzinie nie masz, tak jak większść z nas....nie rozumiem na czym polega ta duma, ze sie seks uprawiało i urodziło?

Gość gość
ja też do końca tego nie rozumiem, widocznie tylko rodzice to rozumieją :)