Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jego tragiczne zachowanie po % juz nie daje rady :(

Polecane posty

Gość gość

Mam 24 lata facet 29. Mamy brać ślub jesteśmy razem już 6 lat. Wszystko jest ok kocham go bardzo ale jego zachowanie mnie czasem dobija. :-( po % gdy jest bardzo podpity mowi że mnie nie kocha że nie nawidzi że jestem okropna czuje się jak na uwięzi itp że ma czasem ochotę abym zniknela. No straszne i bardzo przykre rzeczy :( a naprawdę nigdy nie mówił do mnie złych słów zawsze słuchał pomagał itp ale jego slowa -wbija mi nóż w plecy...:( czy to normalne ? Co ja mam robić ? :( pomocy...

Gość gość
Nagraj go. Moj tez kiedts mowil mi rzeczy po ktorych go nirnawidzilam. Klocilam sie z nim wtedy zupelnie bez sensu bo pijany przeciez i tak nic nie rozumie i zawsze zna jedna-swoja-racje. Ale zauwazylam ze gdy sie z nim kloce to odechciewa mu sie i mowi ze idzie spac. Teraz jak tak robi (a ostatnio przy alkoholu klocilismy sie ho ho dawno (odpukac!!!) ) to daze by "zachcialo" mu sie spac. Nazajutrz wstaje i mnie przeprasza. Powiedzialam mu ze gfy pije to przypomina mi mojego ojca ktorego nie chce znac i niech lepiej wyciagnie z tego wnioski. Tak jak mowie juz dawno sie nie czepial po alkoholu czegokolwiek. A Ty swojego nagraj i pusc mu dzien, dwa dni po lub wtedy gdy zacznie mowic ze Cie kocha i bedzie dazyl do seksu (wtedy sa najuprzejmiejsi :) )