Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anonimkaaaa

Dobry portal randkowy

Polecane posty

Gość anonimkaaaa

Cześć, Czy ktoś z Was zna może jakiś dobry portal randkowy? Na Sympatii się przejechałam...

Gość Heniuś
A znasz jakieś dobre więzienia, gdzie odsiadka to istny raj? Nie ma czegoś takiego jak "dobry portal randkowy" bo portale randkowe to są instytucje z definicji złe. Normalni ludzie nie mają dość czasu dla swoich normalnych przyjaciół, więc tym bardziej nie będą go marnować na ludzki szrot - bo to chyba najlepsze określenie tego, czym są portale randkowe. Droga na skróty to droga donikąd - nie wystarczy się zarejestrować i zapłacić by zjawił się królewicz i uratował jakąś nędzną dupę. Tylko z wami baby jak z dziećmi - tyle razy można pisać, że trzeba trzymać dietę i przykładać się do treningu by mieć efekt a wy ciągle kupujecie "cudowne środki" i zazdrościcie innym, że "się tacy urodzili" haha :) Do kogo potem pretensje, że nie macie normalnych facetów? By mieć normalnego faceta/kobietę trzeba najpierw popracować nad sobą i to ostro. Zacznij już dziś - stań przed lustrem i powiedz "tak, jestem pasztetem i od teraz zmieniam swoje życie" - albo siedź dalej na portalach randkowych i narzekaj jak 100% baba.

Gość anonimkaaaa
Wypraszam sobie kolego. .. Nie wiesz, kim jestem :D :D. Odezwał się brzydki desperat :D :D :D

Gość anonimkaaaa
Jestem instruktorką fitness i dietetyczką (naprawdę) więc proszę mnie tu nie pouczać :p. To mi dopiero humor poprawiło :D.

Gość Heniuś
To przecież oczywiste, przecież wystarczy przejrzeć jakikolwiek popularny portal randkowy, pierwsze pięć żeńskich profili: 1. Księżniczka 2. Królewna 3. Królowa 4. Miss World 5. Miss fitness Kolejne pięć męskich: 1. Książę 2. Król złoty 3. Ciacho 4. Lekarz, prawnik i pilot tupolewa w jednym 5. Lord I forum tegoż, gdzie "księżniczki" zgodnie piszą, że przejechały się na "książętach", że Lord miał mieć jacht a miał dziurawą łódkę itd. natomiast "książęta" zgodnie psioczą na "księżniczki", że stare, grube, głupie, z przychówkiem i tak dalej. Także wszystko jak na razie się na 100% zgadza. Żałuję także niezmiernie, że w realnym życiu na 99,99999% nie będzie mi dane poznać tej całej znakomitej arystokracji z tych wszystkich wspaniałych portali :)

Gość anonimkaaaa
COŚ Z TOBĄ "NIE HALO" :P :P :P

Gość gość
Z sympatii dwie ładne męzatki zapinam, a sam urodą nie grzeszę, dobry portal