Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martao

czy jest tu jakiś naprawdę inteligentny facet?

Polecane posty

Gość Martao
Świadome myślenie czy też test IQ - facet który w pełni rozumie dlaczego poprawne odpowiedzi są poprawnymi odpowiedziami (są tacy którzy długo wykłócają się, że ich niepoprawne odpowiedzi są dobre) - w moich oczach jest warty zainteresowania.

Gość gość
Nie było to szczegolnie trudne - zresztą i tak się nie kwalifikuję, bo mam tylko 183 cm wzrostu :P - po prostu lubię zagadki ;) Miłej nocki

swoja droga bardziej rzeczowo byloby badanie intelektu a nie inteligencji samej w sobie. No ale coz ;) Twoj ogródek wiec i Twoje kwiatki.Zmykam kochani i zycze sukcesów

Gość Martao
Hmmm ;> No mogę troszkę nagiąć swoje oczekiwania. Inteligencja na pewno jest dla mnie ważniejsza niż wzrost. Masz ochotę porozmawiać na gg?

Gość Martao
Kredek, wybacz że troszkę Cię ignoruję. To dlatego że bez powodu jesteś złośliwy wobec mnie. Wiem że niektórzy złośliwość odbierają jako dowód inteligencji. Ja chyba niekoniecznie.

Gość gość
Mogę na@ gg nie mam

Gość Martao
Ok, podaj maila.

Gość gość
eldorado1234@interia.pl

Gość gość
Adam40-1974@wp.pl

Gość gość
Za dużo chętnych na kontakt z Tobą :) To chyba nie ma sensu - moj adres to eldorado1234, ale w sumie nie możesz tego zweryfikować, chyba dlatego wolę real ;)

ani przez chwile nie staralem sie byc zlosliwy;) wrecz przeciwnie! kibicowalem jedynie kandydatom i w pelni rozumiem Twoja ignorancje. W koncu weszlas tu z załozeniem odnalezienia tu godnego adwersarza. A dzieki temu ze powstal temat mialem okazje spedzic z Wami kilka chwil. Wybacz jesli odebralas moj komentarz za uszczypliwosc ale nie bralem udzialu w szrankach wiec staralem sie zmobilizowac jedynie Twoja wrazliwosc. Wierze ze Ci sie udalo i trzymam kciuki

Gość gość
trzeba bylo wymyslic jakis inteligentny sposób na masowo podsuwane maile. ;)

Gość gość
Dlaczego nie piszesz? Czekam

Gość Martao
a tam, masowo Tylko 2 :) Widocznie mało inteligentów na forum.

Panowie bez obaw;) pozostawiajac maile dajecie sobie szanse na poznanie innej równie blyskotliwej kobiety która moze tylko przez niesmialosc nie publikuje wlasnego tematu a zdecyduje sie napisac do Was! wiecej optymizmu

Gość Martao
Moja wrażliwość jest całkiem zmobilizowana.

Gość gość
tylko 2 ktorzy sie odwazyli / byli na miejscu / spelniają 190cm (nie wczytywalem sie dokladnie) kredek - hehe, to tylko teoria. moj mail wisi tu i tam, od dosc dlugiego czasu, i przez ten czas zadna, ktorej bym sam nie zagadal, nie napisala. ;) Tym razem teoria przegrywa z empiryką. ;)

Gość Martao
Niestety "gościu", trochę tu wpisów "gościa" jest, więc nie wiem czyja wypowiedź jest czyja.

wiec moze warto wyciagnac wnioski? musi byc pewnie masa bystrych i ulożonych facetów szukajacych kobiety zycia na takich serwisach jak ten ;) zwlaszcza po polnocy

Gość Martao
Masz rację. Ale nie wiem gdzie na szybko miałam poszukać kogoś interesującego. Na czatach? Na czatach wygląda to tak: "K? lat? cyberek?" ewentualnie "z kond jestes? poklikash?" Na forum informatycznym? Kulturystycznym? Samochodowym? Tam na pewno są mężczyźni, ale czy o tej godzinie? Strzelałam że prędzej jakiś będzie na forum EROTYCZNYM dla kobiet. I jak widać - nie myliłam się.

Gość gość
martao, musisz wiec poddac ich drugiej weryfikacji... na mailu. ;) spokojnie, ja swojego nie zostawialem (tzn tutaj na topiku) - mam tylko 178 wzrostu. ;) tak tylko blądze sobie bez skladu, a raczej, zważywszy na porę, lunatykuję. ;)

Gość gość
Kredek to jest chyba jakas mistifikacja. Mysle ze Jestes umowiony z Marta wczesniej i ciagniecie ten temat razem. W innym byś pewnie przepadł No ale wiecej optymizmu moze tez sie na tobie ktoś pozna

Gość Martao
Matkoboskonazareńsko, cóż za teorie spiskowe. :) Kredka nie znam (chyba że jest np. moim małoletnim sąsiadem a ja o tym nie wiem), ogólnie tego forum nie znam. Domyślam się że Kredek to tu jakaś Rozpoznawalna Postać. Proszę, wyjaśnij co znaczy "W innym byś pewnie przepadł". Jak to w innym temacie by przepadł?

Gość gość5
martao oczywiscie. trafny tok myslenia. sam tez po to tu bywam... ;) czasami ;) x gosc hmm..ale w zasadzie po co kredek mialby tracic czas na takie ustawki/cyrki? Skoro juz dopadł 'zwierzyny'? ;) szkoda czasu, chyba ze chcialby cos udowodnic. a tego sie raczej nie dowiemy.

Gość Martao
A wiecie że u mnie za oknem już ptaki ćwierkają i robi się jasno?

Gość Martao
Wiesz, z tym działem erotycznym na forum kobiecym to trochę jak z pokojem "Les" na czatach. Sami mężczyźni, rozmawiający ze sobą i wzajemnie się podniecający, że po drugiej stronie siedzi seksowna lesbijka i się onanizuje. Gdyby tylko wiedzieli... Oczywiście wierze, że to kobiety, ale uważam że facetów jest pewnie nie mniej.

Gość Martao
tfu, tfu, miało być: "Oczywiście wierzę że są tu (na tym forum) także kobiety..."

Gość gość
Kredek sie juz porzegnal a jednak wrócił wiec bawcie sie teraz marto i kredku