Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martao

czy jest tu jakiś naprawdę inteligentny facet?

Polecane posty

Gość gość5
Oczywiscie ze facetow jest tu wiecej niz kobiet :D zapewne w takiej proporcji co zwykle na serwisach towarzyskich ;) czyli 4:1 do jakies 10:1 :D Na szczescie moje rozmowczynie chyba jednak byly kobietami - watpie, zeby komus naprawde chcialo sie pisywac na gg czy gdzie jakies pol roku albo poltora. ;) Dorzucajac fakty z zycia i potwierdzajace je zdjecia na NK albo FB. ;) ach.. to o to chodzi z tymi wszyskimi "les" na czacie.. :D a juz prawie uwierzylem ze ziemia sie przebiegunowuje a z nia wszystkie istoty. :D

Gość gość
Nie ma Marty i kredka i po temacie

Gość Martao
Z ciekawości weszłam kiedyś do pokoju "Les" na czacie (choć oczywiście jestem hetero). Pogadałam sobie z kilkoma "dziewczynami" o nickach typu Mokra_i_Spragniona, WyliżęCiCipkę czy NiegrzecznaMonika22 (hmm... właściwie to innych nicków tam nie ma). Odpadły po pierwszych lepszych pytaniach na które odpowiedzi może znać tylko kobieta (przykładowo o tamponach, rozmiarach stanika czy długości cyklu). Ech, no jak widzicie, nudzę się czasami. A teraz idę spać. Nadal chętnie poznam jakiegoś wybitnie interesującego faceta. :) No ok, pomińmy już ten wzrost. Możecie zostawiać maile, odezwę się. Ktoś wyżej miał rację - prawdziwa weryfikacja nastąpi podczas rozmowy mailowej. Dobranoc. :)

Gość gość
Podejrzewam, że bywasz głównie w nocy ...

Gość Martao
Nie tylko.

Gość gość
O, miłe zaskoczenie :)

lokal czynny calo dobowo, czy pierwszy nabór nie wyszedl? i Nie bierz znów tego za zlosliwosc ;)

Gość gość
Całodobowo, panie kredek :P

Gość gość inteligentny
Kiedyś mi zmierzyli IQ 164 :P ale nie spełniam pozostałych kryteriów, gdyż mam tylko 173 cm wzrostu, a poza tym jestem po 40ce, mam żonę którą kocham i nie szukam tu kochanki 🖐️ Pozdrawiam :)

Gość gość
Zostawię swój adres, licząc na odzew :) common_guy@wp.pl

Gość ść
Nie ma. Mój poszedł po zakupy.

jest. ma na imie slon, ale prosze go nie eksploatowac. bywam zazdrosna, a chcialabym sie nim jeszcze troche nacieszyc ;)

Gość gość
jak na razie nie widzę inteligentnych tylko przemądrzałych bufonów :D ę ą, chvj wam w dupęęęę. Jestem inteligentny i do tego chamski jedno nie wyklucza drugiego. good lock ćwoki :D

kredkowski, nie badz taki dociekliwy, bo sloniowej traby dostaniesz 😴 lepiej pilnuj swojego kieratu, bo wiesz... konkurencja czuwa ;)

Gość gość
Jezu, zawsze się znajdą jakieś "gwiazdy" które koniecznie chcą zabłysnąć i przejąć temat. Idźcie pogadać gdzie indziej.

Gość gość
164 IQ ? balachu a słyszałeś że inteligentni ludzie nie chwalą sie swoim IQ i tylko kilka procent ma 140 IQ ? Dorośnij gimbusie. :D

Autorko jak chcesz tę inteligencję i wzrost wykorzystać ? bo ja z życia wiem, że można kupić kota w worku :P znam osobnika z IQ 175, wzrost 191cm..ale 5 razy przejdzie koło pełnego, śmierdzącego kosza na śmieci i nie "zajarzy", że trzeba go wynieść :O ..w sprawach seksu ..niestety podobnie 😭

Gość Martaoo
'jak na razie nie widzę inteligentnych tylko przemądrzałych bufonów smiech.gif ę ą, chvj wam w d**ęęęę. Jestem inteligentny i do tego chamski jedno nie wyklucza drugiego. good lock ćwoki smiech.gif' ale z chamami nie rozmawiam. żegnam pana.

O, nawet się zarejestrowałam. Jestem ale prawie mnie nie ma, bo namiętnie pracuję. W 164 IQ też niespecjalnie wierzę, no chyba że robiłeś jakiś szemrany test internetowy. Oczywiście nie wykluczam, że na kafeterii też jacyś geniusze siedzą. :classic_cool:

Gość gość
Ja mam 198 cm wzrostu, brunet i można ze mną na każdy temat mądrze porozmawiać

Gość gość
173 cm. wzrostu ? nie nazywaj sie facetem, bo ośmieszysz sie :D

Gość gość
poprawny szyk to 'bo się ośmieszysz' -jesteś z jakiejś dziury w ziemi, wieśniaro?

IQ 175? Nie no, proszę Cię. A jeśli naprawdę ma taki, to nie dziwię się że jest kompletnie wyalienowany. Wiecie, z tym ilorazem inteligencji to trochę jak z długością penisa. W internecie wszyscy mają 23 cm.

Gość gość
po wypowiedziach nie widać aby byli inteligentni :D

Gość gość
daj nam jeszcze jakieś zadanka ... byle nie z neta

Gość gość
cham nie cham dobrzę ****** i czytam poezje przy tym

Ok, mam pytanie, na którym niektórzy się wykładają. :D Załóżmy przez chwilę, że Bóg istnieje i Biblia opowiada prawdziwe historie. Pytanie: jak Noe umieścił w swojej arce wieloryby?

Gość gość
przez o***t jelenia je przemycił

Gość gość
'Wiecie, z tym ilorazem inteligencji to trochę jak z długością penisa. W internecie wszyscy mają 23 cm.' nieprawda. ja mam 17cm.