Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klaudia7250

Chcę wynająć chłopakowi dzi.wkę

Polecane posty

Gość klaudia7250

Jesteśmy razem 3 lata i jestem jego pierwszą. Ostatnio zauważyłam, że zwraca uwagę na inne. Zażartowałam sobie z niego, powiedziałam coś typu " Co chciałbyś, żeby Ci tak inna loda zrobiła co? Tak głęboko, razem z jajami". Patrzę, a on pełno w spodniach. Ogólnie podczas oglądania filmu gdzie widać kawałek cyca mu staje. Twierdzi, ze nie myśli o innych, że bardzo mnie kocha, że nigdy by mnie nie zdradził. Jednak ja jestem w 100% pewna, że chce spróbować jak to jest z inną. Kwestia tylko kiedy to zrobi. Myślę na poważnie o tym, żeby opłacić mu dziw.kę. Nie wierzę jaka ja głupia jestem. Dodam, że jestem bardzo atrakcyjna, dominuję w łóżku, tańczę dla niego (a na prawdę umiem) oral też mi odpowiada, natomiast nienawidzę analu, a on wręcz błaga o niego. Powiem tyle, że widzę po nim, że ma ochotę na inną. Nie wiem czy byłby w stanie to zrobić, ale po alkoholu on nie panuje nad sobą. Mam z nim ogromne przeżycia z kłamstwami. Powiem w skrócie, że kłamie jak z nut i wypiera się do ostatniej chwili. Także, jakby miał okazję mnie zdradzić i by to zrobił to na pewno bym sie o tym nie dowiedziała. Wolę po prostu zaspokoić jego fantazje tylko nie wiem jak to się skończy.

Gość gość
Mezczyzni w znacznej czesci nie sa monogamistami. Po prostu lubia nowosci. Nowy samochod, nowy dom, nowy.. bo ja wiem, jacht... nowa kobieta. Po prostu.

Gość gość
Ale chcesz na to patrzeć? Ja myślę że fajnie byłoby patrzeć, jak z inną laską uprawia anal. Jak Ci przed nią wstyd, to zasłonić jej czymś oczy i patrzeć dokładnie między jej rozłożone nogi, na rozwartą cipkę i na k****a wbijającego się w od/byt.

Gość oczekujesz niemożliwego
Chciałabyś aby TWÓJ chłopak patrzył na pi/dę między udami INNEJ ładnej dziewczyny bez erekcji? To NIEMOŻLIWE! Nasza wierność to nie brak erekcji w takiej sytuacji, lecz (bolesne dla nas) POWSTRZYMANIE SIĘ przed "dalszym ciągiem".

Gość gość
swiete slowa. ;)

Gość gość
Moja żonę jara gdy widzi jak mój fiut w obca cipke się wbija. Tez tak masz autorko?