Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rowerzystkaodswieta

rower

Polecane posty

Gość rowerzystkaodswieta

kupilam rower. no i wszystko spoko, ale po roku widze ze strasznie mi rdzewieje zebatka. bo rower stoi na polu caly czas. czym to jakos zabezpieczyc zeby mi sie nie rozpadł? :(

Gość gość
to wy w małopolsce już nie jeździcie konno?

Gość gość
Jak bedziesz jezdzic to nie bedzie rdzewiec

Gość gość
a nie można go schować do szopy, domu?

Gość krakusowa
ja stosuje nanoprotech bo też mój rower stoi pod blokiem, mam za małe mieszkanie :( ale zobacz sobie na ich stronie, mają specjalne produkty z jakąś nanotechnologią(nie wiem nawet dokładnie co to ale działa!) I tak, w krakowie nie jeździmy niestety konno, bo nam wsztstkie zjadl smok wawelski :P

Gość gość
myślę,że każdy dobry sklep rowerowy poratuje w takiej sytuacji ;) mozna kupić przecież różne akcesoria rowerowe czy preparaty, a jak już bardzo korozja się rozpanoszyła, to trzeba będzie wymienić. Ze swojego doświadczenia mogę podsunąć kontakt tutaj - http://www.trybik.pl/ części rowerowe dobiorą bez problemu też .

Gość rowerzystkaodswieta
Dzięki wielkie! Kupilam ten Nanoprotech, wysmarowalam caly rower, mam nadzieje ze mi nie pordzewieje teraz juz :D

Gość gość
na przyszłość może też przydać sie kontakt do http://remor.pl/plating/ - mają w ofercie trwalsze metody zabezpieczenia przed rdzą - chromowanie czy cynkowanie np.

Gość gość
Jeśli chodzi o zabezpieczenie przed rdzą, to zdecydowanie polecam preparat www.rustcheckcorolon.pl . U mnie świetnie się sprawdził.

Gość adamm

Jeden z najciekawszych blogów rowerowych rowertour.com/blog . Nawet z kilku poleceń ich tras skorzystałem i okazały się fantastyczne pod kątem turystyki rodzinnej. Dobrze najpierw poznać punkt widzenia profesjonalistów, a dopiero później inwestować w akcesoria rowerowe.