Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość1029

Zastanawiam sie zczy jest sens katowania sie dietami i cwiczeniami zeby miec

Polecane posty

Gość gość1029

wieksze szanse na fajnego faceta. No bo nie oszukujmy sie - trzeba pilnowac zdrowego odzywiania, zadne tam kawki z kolezanka, ciasteczka itd. Trzeba cwiczyc kilka razy w tygodniu. SIlowo, zadne tam aerobiki. I wszystko po to zeby zwrocic uwage facetow. Ale nie wiem, czy jest sens w wieku 30 lat. No bo jdnak lubie dobre obiady na miescie. Cwicze, ale nie jestem pasjonatka serii, powtorzen, wolnych ciezarow, chociaz to teraz takie modne wsrod pan. Bylam na dziae sfd co jedza ladies i jak zobaczylam spis, czego nie jedza, to gorzej mi sie zrobilo. Zostala chyba tylko kasza, warzywa i kurczak na parze. A jakie wy macie zdanie kafeterianki?

Gość gość
malgoska_ka dziś jak facet jest fajny to aż takiego znaczenia nie będzie mieć wygląd. x Dokładnie. Byle by nie być zapuszczoną i to wystarczy w zupełności. Mężczyźni mają małe wymagania jeśli chodzi o wygląd kobiety.

Gość gość
gość dziś malgoska_ka dziś jak facet jest fajny to aż takiego znaczenia nie będzie mieć wygląd. x Dokładnie. Byle by nie być zapuszczoną i to wystarczy w zupełności. Mężczyźni mają małe wymagania jeśli chodzi o wygląd kobiety. xxxxxx Ale jednak kobiety po cos sie katuja, no i skoro male wymagania, to czemu jednak sa samotne kobiety? Poza tym na kafe ciagle jakis facet pisze jaka to jest zadbana kobieta i ze nie moze takiej znalezc.

Gość gość
a ja zaczałem na silownie chodzic, bo tak samo jest z kobietkami juz patrzycie głównie na wygląd więc wziąłem się za siebie, bo nie chcę być sam a mam już 24 lata

Gość gość
Dopiero 24 lata....

Gość gość
Ale jednak kobiety po cos sie katuja, no i skoro male wymagania, to czemu jednak sa samotne kobiety? Poza tym na kafe ciagle jakis facet pisze jaka to jest zadbana kobieta i ze nie moze takiej znalezc. x Bo to kobiety skreślają szybko mężczyzn. Bo to prawiczek - jeden raz zrobi i już nie będzie - taka straszna wada jak choinka; bo to prawka nie ma- dziś kobiety same są kierowcami więc co to za problem itd. Zauważyłaś, że prędzej kobiety zaakceptują bycie w związku z kimś kto je zdradza, poniża, bije czy jet alkoholikiem? Nie mówiąc o skreślaniu za nie bycie modelem czy atletą. To, że kobiety są samotne to wina ich wygórowanych wymagań a nie tego, że nie mają powodzenia.

Gość gość
ja sie nie katuje dietami, bo zwyczajnie lubie jeść, ale od miesiąca biegam, dla kondycji, dla siebie. Mój partner mówi, żebym więcej jadła, bo jak się biega i nie chce się schudnąć, to trzeba więcej jeść, a ja jem tak samo, no i chudne. Mu się podobałam, taka jaka byłam. Więc myslę, że to zależy, czy chce się udawać, kogoś innego, niż jest się na prawdę i całe życie spedzić na diecie, czy jeść wszystko (ale bez przesady, bo otyłość to też choroba i powoduje szereg innych problemów)

Gość gość
Dla Ciebie nie ma sensu żadnego Wyjaśnię dlaczego. Samo użycie nazwy katowanie. Widzisz to nie jest tak, to nie katowanie to styl życia :) Wyciąganie ze zmian tego co najlepsze! Zdrowe odzywianie to nie tylko ryż z kurczakiem, swoje umiejętności kulinarne trzeba wyostrzac czasami uczyć się od nowa, poznawać nowe Ciekawe smaki mm :) Treningi? To trzeba lubić :) A Twoje ciało odwdzięczy Ci się tym co najlepsze, tym co ty mu zaoferowałas. Idąc dalej, faceci jak i kobiety zwracają na Ciebie uwagę, komplemntuja to bardzo miłe :) Twoje samopoczucie? chyba nie muszę pisać! I wszystkiego się w życiu chce.

Gość gość
Jednak są niektórzy w miarę ogarnięci na kafe. Chodzi mi o post wyżej. Też uważam, że jeśli masz się katować to nie ma sensu. Dla mnie zdrowe odżywianie oraz sport to sama przyjemność nie robię tego z żadnego przymusu, po prostu sprawia mi to radość i robi się samo.

Gość D1etetyk
Witam drogie Panie, otóż mogę was zaskoczyć ale żeby schudnąć wcale nie trzeba się katować. Jestem dietetykiem i na normalnych posiłkach da się zrzucić parę kilogramów, ba nawet kawki i ciastka wchodzą w grę. To co się dzieje na forach to jest popadanie ze skrajności w skrajność. Jak kiedyś żarły bez opamiętania tak teraz chcą być fit i rezygnują z 90% produktów bo to jest fajne. No jest fajne ale wcale niepotrzebne. Jeżeli jest się zdrowym człowiekiem można schudnąć wprowadzając tylko delikatne zmiany w diecie.

Gość gość
Oczywiście ze się da zgubic kilka kg będąc tylko na diecie. Ale trzeba wyliczyć swoje zapotrzebowanie kcal,adekwatnie do aktualnej wagi i wysiłku fizycznego jakiegokolwiek. Bilans powinien być ujemny.

Gość D1etetyk
Wszystko da się zrobić, ale zamiast spróbować to lepiej żalić się na forum, pewnie żadna nawet nie spróbowała czegokolwiek zmienić a już im się nie chce. To są wymówki. Nie patrzcie na te drakońskie diety z forum bo one są zwyczajnie niepotrzebne do uzyskania normalnej sylwetki. No chyba, że chcecie chodzić z kaloryferami na brzuchu co jest jak dla mnie (faceta) nieatrakcyjne.

Gość gość
JA lubię biegać i nie myślę o tym w kategoriach przymusu, sprawia mi to wielką frajdę, pozytywnie nastawia, odpręża, poprawia koncentrację.