Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rada ,jak gotujecie żur barszcz bialy

Polecane posty

Gość gość

WITAM, pisze tu bo tu jest chyba was wiecej, prosze o radę, mój syn bardzo lubi żurek , barszcz, ja kupuję te ze sklepu z woreczka lub z butelki , nie robie zakwasów sama, otoż zawsze jak ugotowalam to mu smakowalo, byliśmy w ostatnio w barze/restauracji i mąż zamówił zurek z ziemniakami i z kiełbasa, bardzo im smakował, był inny niż w domu, był bardzo gęsty ze łyżka stawała, ja robie taki rzadki zupowaty, pytanie jak wy gotujecie żur -barszcz, co dajecie, smietane, zaczepkę z maki by to było gęste, moi panowie życ mi nie dają bo chcą by było takie jakie tam jedli, jak wy gotujecie,

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
.......

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
nikt z was nie gotuje?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
na tym forum gotuje tylko smakosz24 jego pytaj

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×