Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zdradziłem narzeczoną muszę ją teraz przeprosić

Polecane posty

Gość gość

Dowiedziała się o zdradzie, wcześniej mi się udawało tak żeby się nie dowiedziała a teraz to już rozlane mleko. Wystarczy kupić bukiet czy jeszcze coś nie wiem np wino i czekoladki?

ja od mojego po pierwszej zdradzie która trwała ponad koło roku dostałam złoty pierścionek i zabrał mnie na wczasy, po drugiej wpadce dostałam tylko bielizne (halka była o 2 rozmiary za duża) mam ją do tej pory... nadal jest za duża... jednak od prawie 5 lat nier jestem już z tym panem :)

Gość gość
Widać że nie żałujesz za to co zrobiłeś.. po co idioto chcesz się żenić skoro się do tego nie nadajesz???

Gość gość
Cenisz ją tylko na tyle ? Na marne badyle ??? Co za idiota :) Po co Ci narzeczona ?? Po co ?

Gość gość
Chcę się z nią ożenić sprawdza się w domu, zawsze mam czysto i wyprasowane ubrania, nie muszę się też martwić o obiad. Pasuje mi taka kobieta w domu.

Gość gość
O boże...

Gość gość
beka, nie :D? dobre przyklepy tu siedzą

Gość gość
A co, ona mnie kocha i taki mamy plan na życie, jej będę przynosił pieniądz do domu a fantazje bede realizował na boku. Ona mnie nie pociąga fizycznie. Ma cellulit i krzywe zęby.

Gość gość
Daj jej na siłownie i zainwestuj w nią trochę i w jej wygląd, zęby, a wtedy nie będziesz potrzebował innej, a wtedy ona Cię zostawi, bo zorientuje się jakim jesteś dupkiem!

Gość gość
Ja swoją zdradziłem i na przeprosiny kupiłem jej kwiatka i zabrałem do kina :) potem uprawialiśmy seks.

Gość gość
zdrada fizyczna to nic wielkiego, gorsza jest zdrada emocjonalne, ale po wpisach autora wnioskuję, że do niej nie doszło, nadal chce z nią być, kocha ją. Tak więc autorze nadal możesz cieszyć się udanym i szczęśliwym związkiem, Polki statystycznie wybaczają do 5 zdrad później coś w nich pęka i robią się schody. Pozdrawiam :)

Gość gość
Ale 5 tych o których wiedzą nie? Bo ja już miałem 12 zdrad ale ta dopiero pierwsza o której wie.

Gość gość
tak, 5 o których wiedzą, trudno jest opierać wybaczenie o przypuszczenia, gdyby tak było, i kobiety przypuszczając zdradę ale nie mając dowodów na nią, zaczęły wybaczać, można by posądzić je o brak "5"tej klepki :)

Gość gość
mnie jak mój zdradził to zaplanowałam coś dla niego :) przyniósł kwiaty, czekoladę zorganizował romantyczny wieczór a ja udawałam, że wybaczyłam, poszłam z nim do drogerii gdzie dostałam piękny drogi naszyjnik na przeprosiny :) poszliśmy do domu tam go rozebrałam po czym wcześnie zagotowana wodą oblałam mu krocze, oparzenia chyba 2 czy 3 stopnia :) a potem wyrzuciłam go nago za drzwi (mieszkanie było moje) ale że miałam dobre serce to byłam na tyle dobra że wyrzuciłam mu przez okno rozszarpane ubranie żeby mógł się ubrać :)

Gość Taki_jeden_964
Wystarczy kupić bukiet czy jeszcze coś nie wiem np wino i czekoladki? xxxx A po co kupować, szkoda kasy, powiedz 'sory' i wystarczy

Gość gość
Te kwaiatki zbedna fatyga, udawaj,że nic się nie stało, a jak zacznie sie czepiać, to powiedz,że to jej wina, zdradzasz ją przez te krzywe zęby.

Gość gość
pozostaje ci znaleźć jej faceta i popatrzeć jak ją dyma, zobaczysz wtedy co zrobiłeś