Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lotefka

jakie kobiety wam się podobają

Polecane posty

Gość lotefka

Pytanie do wszystkich - facetów i dziewczyn - co kobieta musi mieć, żeby była atrakcyjna?

Gość gość
Powinna mieć kase i zgrabny tylek, autko tez, bo mnie na mandaty niestać:-P

Gość gość
Musi być miss świata z milionami na koncie Musi mi służyć jako swojemu panu i władcy Musi robić wszystko w łóżku anal orał petting pissing

Gość gość
Uniwersalnej atrakcyjności nie da się określić bo takiej po prostu nie ma. Prawdopodobnie każda bez wyjątku laska jest dla kogoś atrakcyjna jeżeli tylko nie straszy jakimś drastycznym zniekształceniem. Dotyczy to nawet naprawdę bardzo grubych i naprawdę brzydkich. Łatwiej byłoby chyba zdefiniować absolutne piękno niż atrakcyjność. Na przykład tutaj=>http://tapety.joe.pl/na-pulpit/kobiety/inne/kobiecy-profil/ To jest przykład naturalnego prawdziwego piękna które nie podobać się po prostu nie może i zaręczam że nie znalazłabyś wielu facetów białej rasy którzy powiedzieliby o tej lasce że jest brzydka. Oczywiście jeśli tak wyglądasz (taki masz typ urody) to ja cię chcę ;)

Gość gość
serio? a coś bardziej realnego?

Gość gość
Jak masz twarz i ciało nie ciekawe to zmiana koloru włosów ci nie pomoże

Gość gość
Pisze jako kobieta, podobaja mi sie bardzo zywe, usmiechniete kobiety. Kolorowe, takie wulkany energii jak np. Rita ora

Gość gość
Obiektywnie to nawet największy paszczur w realnym świecie zgrywa slicznotke w internecie

Gość gość
his infernal majesty dziś to nie ja ale podobna a już do mojej sis to całkiem podobna. x To ja chcę twoją sis ;) Aby laska była pięknością to wcale nie musi być do tej podobna tylko powinna mieć taki typ urody.

Gość gość
lool

Gość gość
Nie pisze że akurat ty jesteś brzydka tylko że różnie bywa I w atrakcyjności nie chodzi tylko o. Jak najmniejszą wagę LOL

Gość gość
Większą lekko wystającą pupa i cyce jak donice to muszą być , nie chce się czuć jak z małą dziewczynką:P

Gość gość
his infernal majesty dziś moja sis jest bardzo podobna tylko że ona jest singielką i wątpie czy pokusi się na związek x Przecież nie zaproponowałbym jej związku tylko swobodny układ dla wspólnej zabawy i seksu ;) Na co mi związek?

Gość gość
Nie orientuje się w rozmiarach.Kurcze różne się mi mogą podobać i innym też a nie tylko jeden rozmiar.

Gość gość
his infernal majesty dziś a to seksu to jej chyba nie brak... x Tego nie mogę wiedzieć. Może tak może nie. Wiem że ładni tez mogą mieć niedobory w seksie z wielu różnych powodów a czasem właśnie dlatego że są ładni.