Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak patrzę na faceta to widzę wilka w owczej skorze

Polecane posty

Gość gość

Tak się boją odrzucenia że udają miłych, kochających i dobrych. A te wycisniete łzy kiedy kobieta mówi dość. Jak wytresowany szympans, wszystkie zachowania wyuczone żeby oklamac samicę

Gość gość
Wy jeszcze gorsze

Gość gość
To nie my kłamiemy tylko wy swoje własne wyobrażenia o związku z facetem uznajecie za obietnice które wyszły z jego ust. My wam nie obiecujemy kwiatów a wy się obrażacie jak wam ich nie dajemy. Nie obiecujemy wam zachwytów waszą urodą i nieustannych komplementów a gdy tego nie dostajecie to uważacie że udajemy zainteresowanie a chodzi nam tylko o jedno. Możnaby tak w nieskończoność pitolić o tym co wy sobie same wmawiacie i uważacie że jest już tak jakbyśmy wam to wszystko ze sto razy na krew przodków przysięgali.

Gość gość
g****o prawda, jak facet jest dobry i taki jakbyście chciały to go macie w głębokiej d***e bo wy wolicie badboyów i innych chamów r'u'c'h'a'cz'y' wyrywaczy, bo przy nich macie te swoje z****** emocje, więc sobie wyjcie dalej w poduchy szmaty

Gość gość
dokładnie, dobry facet to w ich oczach po prostu frajer, niby o takich marzą a jak już mają to nie docenią bo po co

Gość gość
Tak wam wygodniej ,nie dawać obietnic. Przestancie w takim razie kręcić te chore filmy o miłości w których obiecujecie miłość po grób. Nie chcecie nic dawac chcecie tylko ****** tak jest esencja waszej natury

Gość gość
Każdy facet z pieniędzmi to bad boy. Wy powinniscie mieć zakaz posiadania pieniedzy

Gość gość
Przecież te tematy zakłada wciąż 1 i ta sama psychicznie chora baba a wy się oburzacie heh

Gość gość
gość dziś Tak wam wygodniej ,nie dawać obietnic. Przestancie w takim razie kręcić te chore filmy o miłości w których obiecujecie miłość po grób. Nie chcecie nic dawac chcecie tylko ****** tak jest esencja waszej natury x Właśnie. To nasza natura a nie wygodna zachcianka. Nie chcemy się żenić bo to bezsens. Przecież kiedy staniecie sie dla nas nieinteresujące to i tak was zostawimy więc po co komplikować rozstanie i brać ślub z którego trzeba sie później wyplątać? Z drugiej strony jeżeli interesujące będziecie dla nas stale to nie opuścimy was do śmierci. Czego jeszcze chcesz? ;) Chłopak będąc jeszcze młody nie będzie robił planów tylko dlatego że mu się laska podoba. Przecież to głupie bo są inne które też się podobają i co? Z nimi też ma od razu coś planować? Pomyśl trochę że oczekujesz bezmyślnego głupka który postępuje nierozsądnie skoro chcesz planów deklaracji obietnic.. I co? Nie narzekałabyś za jakiś czas że matoł ci sie trafił? Oczywiście że tak! Tylko wasze wyobrażenie o związkach o nas i o związkach z nami odpowiadają za wsze rozczarowania. Bo wam mało że my chcemy z wami być.

Gość gość
Sami potwierdzacie w końcu uczciwie jacy jesteście beznadziejni i bezduszni. Dla kobiety człowiek nie jest rzeczą i nie może się znudzić. Waszym mózgiem jest prostata. Strzelić komuś w plecy to wasz sposob na rozwiązywanie problemow

Gość gość
Kobiety to materialistki co z tego że nie wykorzystują seksualnie skoro wykorzystują na gorsze sposoby.

Gość gość
gość dziś Sami potwierdzacie w końcu uczciwie jacy jesteście beznadziejni i bezduszni. Dla kobiety człowiek nie jest rzeczą i nie może się znudzić. Waszym mózgiem jest prostata. Strzelić komuś w plecy to wasz sposob na rozwiązywanie problemow x Nie sami tylko konkretnie ja i nie ,,dla kobiety'' tylko co najwyżej dla ciebie co też wcale nie jest mądre bo twierdzić tak możesz tylko dlatego że nie trafił ci sie taki który by ci się znudził tylko tacy którzy porzucali ciebie. Tak wygląda prawda. A w ogóle to demonizujesz normalne ludzkie zachowania i masz wyraźnie zapędy do traktowania partnerów jak swoją własność która raz zdobyta nie ma prawa już nigdy o swojej osobie bez porozumienia z tobą decydować. Pomyśl nad tym ;)

Gość gość
Ja musze napisac,ze ktos kto nawet po zlych doswiadczeniach uogolnia musi umrzec a przynajmniej cierpiec w samotnosci. Trzeba byc idiotą lub skonczonym debilem by sadzic,ze wezyscy tacy sa. Nawet jak skrzywdzilo nas po kolei dzieisiec osob to qwa chyba nie znaczy,ze jedenasta tez bedzie? Nowy zwiazek to zawsze cos nowego a jak ktos patrzy przez pryzmat starego to procz tego co pisalem,ze jest debil to jeszcze do konca nim bedzie:-D

Gość gość
Nikt mnie nigdy nie porzucił ,nie wyjeżdżaj z tym swoim jałowym argumentem który nią ma żadnej wartości prócz znieważenia mnie

Gość gość
I zastanowcie sie nad soba bo skoro macie takie problemy a wokol mnostwo malzenst,mlodych par,zakochanych rodzicow, nie znam prawie samotnych. To znaczy,ze jestescie y/e/b/nie/ci i nikt was nie chce. W ogole samotni sa w mniejszosci,bo wiekszosc jednak ma druga polowke.

Gość gość
gość dziś Nikt mnie nigdy nie porzucił ,nie wyjeżdżaj z tym swoim jałowym argumentem który nią ma żadnej wartości prócz znieważenia mnie x Skąd więc twoja wiedza o naszym znudzeniu? Tylko z mojego wcześniejszego tekstu? Pewnie mi dobrze z internetowych oczu patrzy że tak na słowo mi wierzysz ;) Ps. Jak jesteś podszywem to wiedz że lubię podszywy ;)

Gość gość
Z obserwacji. Kobiety potrafią się uczyć z cudzych błędów i wykazują większą ostrożność.

Gość gość
Ludzie z natury nie uczą się na cudzych a często i na własnych błędach.

Gość gość
Pracuje z samymi mężczyznami i wiem jacy są kochający. Wiem co mówią zanim odbiorą telefon od zony, jakie kłamstwa wymyślają i do jakiej nerwicy doprowadzają swoje partnerki. - czego to babsko znowu chce a jak podniosa słuchawkę to - co kochanie , skarbie, truskaweczko :)

Gość gość
Połowa żonatych zdradza i aplikuje swojej kochanej jedynej żonie czyste i niewinne klamstewka

Gość gość
Bo małżeństwo tak wygląda co przy każdej okazji staram sie tłumaczyć. Mija trochę czasu i nienawidzi się swojego kochania jak psa. Zauważ że powstrzymuję się od komentarza co jest tego przyczyną. Nie sądzę jednak żebyś i ty sie powstrzymała i wiadra pomyj nie wylała na nas bo przecież ta nienawiść musi wprost wynikać z naszej podłej natury ;)

Gość gość
Ja uważam że jest niewiele takich udanych małżeństw, par które ze sobą dzielą życie , większość to nieudane związki. Mężczyźni wiedzą jakie są kobiety i jeżeli nie są w stanie je kochać i sprostać wymaganiom rodziny to nie powinni jej zakładać i wiązać się z tą kobietą i vice versa, to samo tyczy się kobiet. To czy ktoś jest bratnią duszą to się czuje a jeżeli ta osoba jest warta tego by przymknąć oko na wady to czemu nie? Nie szanuję mężczyzn którzy udają lepszych niż są w rzeczywistości bo potem powstają właśnie takie zakłamania, to samo kobiety. Najczęściej jest tak ze mężczyźni nie będą szczęśliwy w żadnym związku , tak samo kobiety. Jest mnóstwo wyjątków i tylko te pary są szczęśliwe.

Gość gość
Nigdy nie będziecie lepsi od kobiet.

Gość gość
Mężczyzna nastawiony jest na branie (daje z siebie tylko na początku) a kobieta nastawiona na branie ale odwrotnie niż mężczyzna to ona potem musi więcej z siebie dawać i już powstają konflikty. Podobno życie rodzinne jest udane tylkok wtedy jeżeli jestesmy nastawieni na DAWANIE ale do tanga trzeba dwojga bo jak jedno i drugie tylko bierze albo tylko jedno daje to takie małżeństwo szybko przestanie nim być.

Gość gość
Prawdziwa miłość jest incyndentalna. Myślę że o kobiety byłyby szczesliwsze gdyby pieniądze zamiast od męża dostawały od państwa.

Gość gość
gość dziś Nigdy nie będziecie lepsi od kobiet. x Samiec twój wróg! ;)

Gość gość
A ja słyszałam że równości w naturze nie ma ale ludzkim obowiązkiem jest do niej dążyć :D. Mężczyźni nie potrafią funkcjonować w rodzinie, nikt ich tego nie nauczył , oni żyją w przekonaniu że kobieta będzie płynną ciągłością, przedłużeniem jego matki , kogoś kto o wszystko w domu zadba, zrobi. Tak to niestety nie funkcjonuje i potem rozczarowanie i niechęć do połówki. Kobieta inaczej postrzega życie z mężczyzną a mężczyzna jeszcze inaczej. Można by rzec że te dwie połówki są odrębnymi całościami i nie powinny żyć razem.

Gość gość
gość dziś Prawdziwa miłość jest incyndentalna. Myślę że o kobiety byłyby szczesliwsze gdyby pieniądze zamiast od męża dostawały od państwa. x Szczęśliwsze to byłybyście wtedy gdybyście pieniędzy nie chciały DOSTAWAĆ bo ani jeden grosz się wam nie należy tylko z racji waszej płci.

Gość gość
Piertolicie takie glupoty,ze masakra. Tak jsk pisalem jestescie y/e/b/n/ie/ci wiec zwiazkow tworzyc nie mozecie:-D Bo faceci sa tacy a baby takie. Jakos od 15 lat zyje w udanym malzenstwie,dobrze sie dogadujemy,kochamy sie,spedzamy wspolnie czas,bez klotni czy nieporozumien,zawsze mamy o.czym rozmawiac. Czyli da sie? Da ale to trzeba slub z milosci brac a nie jak wy,wyzuci z uczuc patrzycie na kase cyce czy pałe. Ja w zasadzie nie znam nieudanych malzenstw czy par. W necie zala sie tacy ktorzy sa dziwni albo maja nierowno pod sufitem,inni maja udane zwiazki

Gość gość
gość dziś Piertolicie takie glupoty,ze masakra. x WY znaczy my? A kto konkretnie i w którym miejscu? Bezosobowo adresowany tekst. Żadnych konkretów. Same ogólniki. Nic od siebie a o sobie tylko ,,my jesteśmy szczęśliwi''. Odkrywcze i oczywiście krańcowo bzdurne ,,nie znam nieszczęśliwych małżeństw''. Ciebie też da się podsumować i da się to zrobić jasno i zrozumiale.