Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Krem do włosów

Polecane posty

Gość gość

Witam, dziewczyny ;) Mój naturalny kolor włosów to jasny brąz, pod mocnym Słońcem rudy. Mimo że bardzo nie lubię tego koloru, na razie nie chcę bawić się w farbowanie, odrosty etc. Rok temu użyłam szamponetki ciemna czekolada, efekt był niesamowity, jednak krótkotrwały. W tym roku szukałam czegoś dłuższego, na wakacje. Kupiłam Loreal Casting creme gloss (28 myć, bez amoniaku). W sam raz na wakacje, ale boję się, że kolor nie zejdzie mi po tym czasie (cieszyłabym się niemiłosiernie gdyby włosy trwale bez konieczności kolejnego farbowania (?) były lekko ciemniejsze, jednak boję się, że będę miała odrosty i kolor będzie schodził nierownomiernie oraz tego, że po iluś myciach kolor będzie Wyblakły co wymusi kolejne farbowanie... Wiem, że będzie to trudne, ale liczę na farta, że odezwie się jakas dziewczyna z podobnym do mnie kolorem, która zaryzykowała z kremem loreal, ciemny brąz/czekolada itp. Proszę napiszcie po jakim czasie kolor schodził i jakie były ostateczne efekty (ok. 1,5 mca po farbowaniu ).dziękuję wszystkim za odpowiedz :D ps. Tak, wiem, że temat kremów/farb przewijał się tu i na innych forach bardzo często, jednak nie uzyskałam zadowalającej odpowiedzi :)

Gość gość
Bardzo proszę o odpowiedź

nie ma tak cudownego-dlugotrwalego kremu do" farbowania"tonowania wlosow:)) -niestety :)

Gość gość
tytuł posta jest mylący dlatego nikt nie odpisuje..... a ten Loreal to zwykła farba, tylko ją tak nazwali by wydawała się łagodniejsza i mniej szkodliwa dla włosów odcienie rudości i brązu najbardziej są podatne na płowienie latem

Gość gość
Dlaczego Twoim zdaniem jest mylący?