Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

GosiaLodz

Kto jest na koncowce diety i juz nie daje rady??

Polecane posty

Hejka! Pisalam 7 miesiecy na topiku, na ktorym duzo sie dzialo i byla super motywacja. Od jakiegos czasu zieje on pustkami a mnie brakuje jeszcze tylko kilku kilo do szczescia... nie mam nikogo na codzien do wspolnej walki i motywacji :O Czy ktoras chetna i bedzie systematycznie pisala? Zagladam tu codziennie, jak mam czas to nawet czesciej, lubie dzielic sie wszystkim co przynosi dzien, nie pisac tylko o tym co zjadlam albo co bym zjadla.... :P Fajnie by bylo, gdyby dolaczyla sie jakas rownie zdesperowana jak ja odchudzaczka na dalsza wspolna walke o szczupla sylwetke :) Bede pozniej, teraz lece jeszcze do pracy. Pozdrawiam.

Mialam juz wyjsc, ale jeszcze zajrzalam... czesc Agnieszka! W sumie na zadnej konkretnej diecie nie jestem; staram sie jesc zdrowiej niz kiedys, unikac slodyczy, ktore sa moja zmora, duzo wiecej pic i nie jesc na noc. Pozdrowka!

Ech... nie zauwazylam, ze Agnieszka to dietetyczka ;) Mnie dzien mija jak zwykle pracowicie czyt. duzo ruchu, sporo spraw i terminow. Malo na pupie siedzialam, niewiele dzis jadlam... tylko niestety na czekolade sie znow rzucilam po poludniu :O No ale nic, nie chce pisac sama do siebie, mam nadzieje, ze jakas "powazna odchudzaczka" sie do mnie przylaczy :) Takze zapraszam serdecznie!