Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KochamZaBardzo

Kocha mnie, ale nie jest we mnie zakochany ;(

Polecane posty

Gość KochamZaBardzo

Jestem z facetem ponad rok. Po ostatniej rozmowie właśnie tego się dowiedziałam. Czy można coś z tym zrobić? Tak bardzo bym chciała doświadczyć jego zakochania. To ja za nim pierwsza latałam, on na początku miał dystanst do mnie... ale widać, że mnie kocha i to na każdym kroku :(

Gość gość
U faceta nie wiem znaczy nie

Gość gość
Bez semsu jak mozna kochac dziewczyne ale nie być zakochany ? To sie mija z logiką.

Gość gość
Widac nauczyl sie z toba byc i na swoj sposob cie "kocha", ale gdy spotka dziewczyne na ktorej widok mu drgnie serce, to bez mrugniecia cie zostawi.

Gość Cyganeczka1
Ale jestescie mile,nie wiecie tego jak tam jest,może mu tak wygodnie niezapominajcie że faceci nie znaja pojecia miłosci.Więc jest tak jak powinno byc faceci tylko czuja przywiazanie i zawsze jesli kochają to na "swoj sposób".

Gość gość
moze i nie jestesmy mile, ale nie bedziemy jej mydlic oczy, ze ja kocha. Nawet sama napisala, ze ona za nim latala na poczatku, a on mial do niej dystans..ale z braku laku, wkoncu z nia zaczal byc....i sie do niej przyzwyczail, przywiazal, ale nie jest zakochany i napewno jak sie zakocha to poslucha serca....

Gość Cyganeczka1
Faceci sie nie zakochują glupia naiwna ci/p oni nie znaja pojecia milosci tylko pociag fizyczny i przywiazanie emocjonalne im wystarczy.A dla autorki mam rade zmien ubior zadbaj troche o siebie :) I spraw zeby poczuł sie zagrozony,czyli pokaz ze kogo ciekawego poznałas,u facetów emocje spia gdy nie widza zagrożenia .

Gość gość
przestan sie starać to jest jeszcze szansa. wyslij do siebie kilka smsów z jakiegos numeru , niech widzi ze z kims piszesz i bedzie zazdrosny, nie mów mu zawsze gdzie idziesz, nie dzwon pierwsza itp, przeczytaj ksiazke dlaczego mezczyzni kochają zołzy i wyciagnij dla siebie to co najwazniejsze...podstawowy bład -za bardzo sie starasz a on sie poprostu przyzwyczaił do ciebie, to rutyna wiec zmien to

Gość gość
Cyganeczka, glupia Ci/pa to moze jestes ty, bo napewno nie ja....i skoro twierdzisz, ze faceci sie nie zakochuje, to widac sama nie spotkalas milosci....

Gość korekarolek
Cyganko - pieprzysz jak potluczona. I to pisze FACET.... Oczywiscie, ze kazdy facet potrafi sie zakochac. Co do tego, ze pociag fizyczny nam wystarcza - owszem, zdaza sie, ale w tym przypadku, nawet nie bylo tego pociagu na poczatku.

Gość Cyganeczka1
A czy ja mowie ze kobiety sie nie zakohują ? Faceci sa inni,oni nie kochają odrazu gorąca miloscia,faceci potrzebuja czasu do miłosci kobiety nie.

Gość Cyganeczka1
W du/pie mam to faceci odrazu sie nie zakochują,za dużo bajek sie naoglaliscie o titanicu żalosne.

Gość gość
Tak, tak, cyganeczna, wmawiaj sobie, moze KIEDYS cie tez ktos pokocha....

Gość Cyganeczka1
Wierz dalej w te bajeczki o wielkiej namietnej milosci debilu,to musisz zmienić orientacje bo takiej milosci od faceta nie dostaniesz.Chyba ze po 100 operacjach,ale badz pewna ze gdy zbrzysdniesz Cie kopnie w d**e.

Gość gość
Narazie jestesmy razem 20 lat i maz mi okazuje milosc na kazdym miejscu. Widas musisz pochodzic z jakiej rozbitej rodziny, skoro nie masz wzorcow milosci.

Gość Cyganeczka1
Oj biebny ten twoj mąz musi sie Ciebie bardzo bać,skoro jest zmuszany do okazywania Ci milosci żebys siedziala cichu,albo mu dala w nocy a nie raz w na rok haha.

Gość gość
O mnie sie martw, pomysl za to o wizycie u psychologa.

Gość Cyganeczka1
A co mi psycholog powie ? Ze faceci wcale nie sa tacy obludni ? Oni udaja tylko milosc,żeby miec co pieprzyc w nocy ale żadnych uczuc nie maja.

Gość gość
Cyganeczka widac jest takim pasztetem, ze jej nikt nie chce nawet kijem popchnac. Hehe. Bidulka musi sobie i innym wmawiac, ze milosc nie istnieje. Hehe. Szkoda mi ciebie.

Gość Cyganeczka1
A przeciez dla was tluste zdiry mozna miec du/pe jak ciezarowka i dalej jest duza szansa nam ilosc hahah :D Glupie naiwniaczki.

Gość gość
Cyganeczka ma rację kobiety kochają iluzję a każdego kto próbuje ją zniszczyć nienawidza. Życie bez iluzji byłoby koszmarem.

Gość gość
Miłość mężczyzn jest płytka,powierzchowna i krotkotrwala. Zazwyczaj za ich tak zwana miłością stoją bardzo pragmatyczne czynniki.

Gość Cyganeczka1
Kobiety sa w iluzji że facet szaleje za nią,a w rzeczywistosci sa zwyklym materacem w nocy i to wszystko.

Gość gość
Cyganeczka jest znana na forum ze swoich debilnych wypowiedzi, takze olac ja.

Gość gość
Wiara w miłość mężczyzny to najbardziej destrukcyjna rzecz dla kobiety. Niszczy psychike podobnie jak wiara w boga

Gość Cyganeczka1
Z tym ostatnim zdaniem sie nie zgodze,Bog istenieje.

Gość gość
Cyganeczka, jak Bog istnieje, to bys sie Boga bala pisac takie glupoty...

Gość gość
Kobiety to tepe suki na tym forum,dla nich facet powinien umierac z milosci oni nie potrafia kochac taka prawda.

Gość Cyganeczka1
Prawda strasznie was boli....glupie babska wychowana na filmach typu Romeo i Julia albo Titanic zrozumcie faceci to proste stwozenia nie sa zdolni do wielkich milosci.

Gość gość
Biologicznie nie są predysponowani. Nie opiekują się potomstwem, porzucają kobiety w ciąży, nie maja takich zdolności uczuciowych, niezdolni są do poświęcenia i ofiary. Ktoś robi pranie mózgu wmawiając kobietom że mezczyzni też maja uczucia. Jakieś tam maja ale trwają tyle co wytrysk. Wystarczy podsumować ich osiągnięcia, mordy kobiet, dzieci, rzezie.