Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KochamZaBardzo

Kocha mnie, ale nie jest we mnie zakochany ;(

Polecane posty

Gość gość
Chyba kochać to wyższe rangą słowo od " byc zakochanym" ,ale może mnie sie tak wydaje tylko...

Gość gość
Jak Ci tak powiedział, to niestety ale kłamie. Nie kocha Cię. Przecież to się czuje dziewczyno. Dlaczego się oszukujesz i z nim jesteś? A z niego tchórz niezły jest, nie chce się przyznać to ściemnia. Jak można kochać i nie kochać? Gdyby był zakochany to by wszystko dla Ciebie zrobił a już nawet przez myśl by mu nie przeszło tak twierdzić. Wygodnie mu i tyle, chcesz z takim być? A jak pozna inną co mu w głowie zawróci to nawet się nie obejrzy za Tobą tylko podwinie ogon i pójdzie. Dla swojego własnego dobra powinnaś z nim zerwać. Choćby Ci serce pękało postąpisz z nim prawidłowo jeśli tak zrobisz, bo może zda sobie sprawę, że nie jesteś tak w niego zapatrzona i że może uświadomi sobie co traci. Zyskasz w jego oczach więcej niż masz obiecnie. Tak czy tak on jest z tobą dla wygody a może sobie coś przemyśli wtedy.

Gość Cyganeczka1
Hahah a który facet zrobi dla kobiety wszystko ? Oj glupie p***y,czego wy sie spodziewacie po facetach ? On sie w innej nie zakocha bo faceci tacy sąą,oni sa inni niz my i rzadko im zależy.

Gość gość
wg mnie to znaczy, że nie traktuje Cie do konca na serio

Gość Cyganeczka1
Autorko jesli masz lekkka nadwage to schudnij zadbaj o siebie wtedy napewno bedzie mniej bobojetny,albo zrob tak jak ktos wyzej pisal udawaj obojetną,oni nie lubia kobiet ktore lataja za nimi.A ty mi pindami sie nie przejmuj,faceci zawsze tak mają nie m a faceta ktory bedzie caly oddany kobiecie.

Gość gość
Zdecydowanie są inni, są kompletnie różni przez testosteron

Gość Cyganeczka1
Wlasnie dlatego oni nie potrafia kochac jak my kobiety.Gleboka milosc to nie dla nich,to silniejsze od nich sa ubodzy emocjonalnie.