Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

O zdradach

Polecane posty

Gość gość

pytanie do dziewczyn i chlopakow. Czemu uprawiacie sex z innymi osobami skoro jestescie w zwiazku ? Nie dosc ze nie macie szacunku do siebie to jeszcze ranicie te druga osobe.

Gość gość
Niektóre związku sie wypalają i jednej osobie to odpowiada taka rutyna i przyzwyczajenie a druga czuje sie nieszczęśliwa wiec szuka tego co brakuje gdzie indziej bo nie umie zakończyć związku z obecnym partnerem. Inni robią to dla adrenaliny a jeszcze inni po skoku jednorazowym odczuwają odświeżenie dla obecnego związku bo np dopiero wtedy zdają sobie sprawę co mogą stracić a nie doceniali. Różni ludzie rożne powody. Mogą tez być i tacy co sie starają żyć w monogami ale nie są do tego stworzeni i tym ranią swojego partnera. Jeszcze inni robią to z premedytacja - bo im wolno bo parner/ka i tak nie odejdzie. Albo są tez tzw wolne związki.

Gość gość
A jak idzie zona do ginekologa i sama bezemnie rozchla nogi przed obcym gisciem to zwykla zdrada.Do tego mowi intymne badanie z ginekologiem to kim ja jestem dla niej sluzacym,od dawania kasy i cos w tym stylu.Ona do ginekologa a ja ide zrobic badanie dziewczynie w klubie i wszyscy zadowoleni.Gdyby mnie zabrala na badanie i powaznie traktowala caly cza przy niej to nie bzykal bym innej.