Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Test negatywny i brak okresu

Polecane posty

Gość gość

Drugi dzień spóźnia mi się okres, rano z pierwszego moczu zrobilam test i raczej negatywny, pod światło widzę cień cienia ale moze sobie wmawiam. Dodam, że pare dni po uwulacji mialam 2 dniowe plamienie (prawdopodobnie implantacyjne) Może to spóźnienie ze stresu związanym z wpadką? Miałyście taką sytuacje, że test negatywny a ciąza byla?

Gość gość
powtórz test za kilka dni albo idź na betę. A skąd pewność co do owulacji?

Witam dziewczyny:) jestem tu nowa wiec proszę o wyrozumiałość:) zacznę od tego, ze okres baaardzo mi sie spoznia wogole nie czuję abym miała go dostac:/ ostatnią miesiaczkę mialam od 27.05-31-o5 tak jak zawsze trwala 5 dni i od tamtej pory cisza...robilam ze 4 testy ale wszystkie negatywne... mieszkam na wsi a moj lekarz wraca z urlopu dopiero 18 sierpnia. do tego czasu chyba zwariujrmy z narzeczonym. bylam na początku czerwca u lekarza aby skonsultowac wyniki hormonow. w sumie wszystko ok przepisal mi tylko tabletki CYKLODYNON na poprawe pracy jajnikow. sama z siebie zaczelam brac kwas foliowy tak na wszelki wielki:) mam 23 lata i w sumie chcielibysmy miec juz malenstwo. czekam na odpowiedz