Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasik_77

Brak miłości w moim życiu

Polecane posty

Gość kasik_77

Mam 25 lat umiem się zakochać. Już trzeci raz zdarza mi się odrzucać faceta. Do tego ostatniego na początku wydawało mi się, że coś czuję, ale już po 4 miesiącach okazało się, że to była złudna chemia.Może po prostu chciałam żeby w końcu się udało. Nie szukam na siłę, ale chciałabym kiedyś stracić dla kogoś głowę choćby to się miało rozpaść i miałabym cierpieć.Przynajmniej wiedziałabym, że mam uczucia. Owszem jak byłam młodsza to zdarzyło mi się, że jakiś facet mnie zauroczył ,raz nawet przeżyłam trochę odrzucenie z czyjejś strony, ale nigdy nie czułam się naprawdę zakochana. Miałam nawet schizy, że może jestem aseksualna ale psycholog do którego kiedyś chodziłam stwierdził, że tak nie jest. Zachodzę w głowę co jest nie tak, ale nie mam pojęcia. Skrzywdziłam naprawdę dobrego zakochanego we mnie faceta i czuję taką pustkę, że chce mi się wyć. Teraz to już przestałam wierzyć, że kiedyś coś się zmieni.

Gość gość gdzie ta miłość
jestem facetem starszym od Ciebie i też chyba nigdy nie byłem zakochany, pomimo że miałem kilka związków a teraz nawet żone i dzieci

Gość gość
ożenić się/wychodzić za mąż bez miłości to straszna rzecz,nie umiałabym przysięgać komuś miłości bez miłości

Gość gość
No właśnie wychodzić za mąż bez miłości to masakra. Przecież przed ołtarzem przysięgasz miłość.

Gość gość
Czyli oszukujesz.