Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problem z kolegą

Polecane posty

Gość gość

Chlopak ze szkoły pisze ze mna , a w szkole ledwo mowi mi cześć . Gapi sie na mnie cały czas ( mówią mi to nawet osoby ktore prawie nic nie wiedza o tym ) , próbuje byc w miejscach w których ja jestem , jak sie do mnie usmiecha to widać w jego oczach to cos , jednak czasem tak jakby udaje ze mni nie widzi ... Nie wiem juz o co chodzi .... Moje przyjaciółki ktore o tym wiedza i przyglądają sie , mówią ze to pewne po rożnych sytuacjach ktore widziały ze sie zakochał . On mi SIE podoba ... Ale on nke chc zagadac ... Udało nam sie porozmawiać tylko pare razy albo w grupie albo po zdaniu tylko w dwójkę ..

Gość gość
Ale ogólnie gra takiego odważnego , gada z wszystkimi , a jak przychodzi co do czego to tak dziwnie sie zachowuje

Hmm.. może być tak, że chłopak po prostu w stosunku do ciebie czuje się onieśmielony i dlatego boi się z tobą pogadać. Lub... może tylko z tobą gra i w rzeczywistości nic do ciebie nie czuje? Ciężko mi ocenić, bo musiałabym to widzieć, żeby powiedzieć to w stu procentach. Ale powiem ci, co ja bym zrobiła na twoim miejscu. Ja bym sobie nie zawracała nim głowy. Skoro na codzień jest taki odważny, to jeśli naprawdę by był w tobie zakochany, to zrobił by wszystko, żeby cię zdobyć. A jeśli tego nie robi (a jak mówisz nie jest nieśmiały) to nie byłabym taka pewna, czy rzeczywiście tak mu się podobasz. Lepiej daj sobie z nim spokój, bo raczej nie warto.