Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety czy jestem za niski??

Polecane posty

Gość gość

cześć dziewczyny jak oceniacie mój wzrost mam 174cm czy jestem niski???? bo ja mam z tego powodu kompleksy:(

Gość gość
Wg mnie ok. ;)

Gość gość
jestes konusem

174? Toż to kurd**el! Zapomnij, że ktoś cię kiedykolwiek zechce! Nie masz szans u żadnej! A tak na poważnie, to 174 to nie jest niski wzrost, tylko średni. I na pewno sobie kogoś znajdziesz. Ja sama mam 165 cm i uwielbiam takich chłopców 170-175 cm. Wysocy mi się kompletnie nie podobają. Także głowa do góry i nie zadręczaj się takimi głupotami, bo wcale nie jesteś niski.

Gość gość
zawsze mozesz ubrac obcasy i postawić włosy na żelu - 185 spokojnie tak wykombinujesz

Gość gość
czyli bardzo źle nie jest??? :)

autorze po co sie pytasz kobiet jak one same nie wiedza czego chca :D po drugie jesli kobiecie nie pasuje wzrost to po co z nia byc skoro na starcie taka ma kompleksy na pukcie swojego wzrostu :D sam mam podobny wzrost i na zaloty kobiet nie narzekam wiec glowa do gory

Gość gość
Uwielbiam taki wzrost jest idealny :-) powalasz dryblasa 185+ na kolana :-D

Gość robert199000
ja mam 190cm, mam dobrego kumpla, który ma 170cm, wokol niego zawsze jakies dziewczyny sie kreca, wokol mnie niekoniecznie heh chociaz w wielu miejscach w internecie mozna przeczytac ze ideal kobiet to jakis wysoki brunet, to ja ze swojego doswiadczenia moge powiedziec, ze wzrost nic nie daje jesli cala reszta nie jest dla dziewczyny atrakcyjna. a z doswiadczenia mojego kolegi moge powiedziec, ze szukaj dziewczyn takich jak kolezanka powyzej napisala (np. 165cm), bo jak zalozy korki to caly czas jest ok, i nie bedziesz mial zadnych kompleksow. a 174cm to jak najbardziej sredni wzrost, nie niski

Gość gość
dla mnie jestes niski ale ja sama mam 170cm. Jak ktos wyzej pisal szukaj niskich dziewczyn,bo nawet w szpilkach beda nizsze. Kompleksow z powodu wzrostu nie powinienes miec-tym bardziej jesli jestes w miare przystojny.

Gość gość
Ja mam 177cm wzrostu i po prostu moja dziewczyna 174cm ma zakaz noszenia szpilek i tyle.

Gość niska ja
masz dobry wzrost ;) mój chłopak ma 172 cm ja mam 158cm i jest świetnie :) mogę chodzić przy nim na wysokich obcasach ale i tak tego nie robię bo nie lubię :P

Gość gość sisi
To idealny wzrost.

Gość gość
158cm wzrostu... Jak wy funkcjonujecie. Miałem kiedyś koleżankę z podobnym wzrostem i pracowała w przedszkolu jako nauczycielka. Zawsze sobie myślałem jakby to było jakby uczyła w gimnazjum. Przecież tą biedną dziewczynę by te niwwychowane gimby zniszczyły.

Gość gość
wzrost nie ma nic do rzeczy, moja polonistka z liceum ma 150 cm (chyba) a wszyscy sie jej bali

Gość gość
Bo ta polonistka miała kompleksy małego konusa.

Gość gość
174 to niski wzrost bo 180 to średni a wysoki to 190 ale nie marttw sie niskie dziewcyzny też saa

Gość gość
wzrost nawet po rośnięciu można zmienić zwiększyć zmniejszyć było o tym w tv , możesz być nawet z wyższą , starszą dziewczyną a nawet z chłopakiem, możesz zmienić płeć ale jeśli chodzi o mnie to ja chciałabym być tylko z wysokim blondynem, szczupłym , miłym

Gość gość
177 to średni

Gość gość
Wzroet u faceta nie ma aż takiego znaczenia. Co innego u kobiety. Wysoka babka to starte kurze z szafy.