Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pikantne rozmowy

Polecane posty

Gość gość 5
Akurat projekt to mogę zrobic sobie sam. Troche sie na tym znam. ;) Spokojnie... ja nic do Ciebie nie mam. Tak tylko zafrapowal mnie ten ktos kto ma na Ciebie wyłacznosc, ale .. jezeli ktos Cie zaciekawi to... To w koncu ten ktos ma na Ciebie monopol - i reszta nie podejdzie? czy nie ma i mozna? Sytuacja dwojkowa, bardzo prosta. Dla uspokojenia, przytulac sie nie zamierzam, zaraz przytule sie do poduszki. :D

dobra, zaciekawiles mnie teraz, wiec Ci powiem:) czesto siedze dlugo w nocy, Ktos tez, polubilam go i tyle. To nie zadne tam zwiazki, po prostu ja tu nie szukam jakis przypadkowych sex- znajomosci, nie potrzebuje

takich nocy nie lubie, nerwowo, niemilo, kazdy ma jakies pretensje do mnie.... moglam wylaczyc ten glupi komputer i rysowac, lepiej dla mnie...ale za pozno

Gość gość 5
Rozumiem ze Ktos, takze siedzacy tutaj nocami. Mile spedzanie czasu nocnego. Tez zdarza mi sie tu czasem - rzadko bo rzadko - siedziec nocą. teraz zresztą brnę w projekt ktory wysypal sie przy imporcie do innego programu i stawia mi opór na kazdym punkcie.... ;) ale mam dosc, zaraz nurkuje do łozka. Jakos sie wytłumacze w razie czego. :classic_cool: Pozdrawiam kolezankę projektantkę. :D

chyba inaczej w projektowanie sie bawimy:) ja tylko indywidualne pomysly, tylko czasem, to nie praca ale pozdrawiam rowniez, dziekuje za te pare normalnych zdan przed switem

Gość gość 5
płosze bałdzo. ;) i nie kazdy gosc to gosc. :D wiecej spokoju i zimnej krwi, tu takie zakwaszone srodowisko czasami. trza sie opancerzyc i odbijac pociski bez wrazenia. :D lecę, 🌼