Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

WSB opinie

Polecane posty

Gość gość

Hej kobitki. Studiowała któraś z Was na WSB? bo zbieram opinie bo się wybieram.

A o jakie Ci konkretnie miasto chodzi? bo to też różnie jest ale ogólnie słyszałam dobre opinie na temat tej uczelni.

Gość gość
Ja studiowałam rachunkowość w gdańsku, też spoko.

Witam! Bardzo miło słyszeć, że nasza uczelnia odznacza się dobrą opinią. Ale dobra opinia to część naszego sukcesu. Na uczelniach Wyższej Szkoły Bankowej staramy się kształcić jak najlepiej przyszłych studentów. Możliwe jest to dzięki fachowej kadrze wykładowców - praktyków, którzy przekazują swoją wiedzę. Naszym atutem jest też szeroka oferta kierunków studiów w kilku lokalizacjach na terenie kraju. Studiując u Nas można liczyć na: program studiów dostosowany do potrzeb rynku pracy, materiały udostępnione na platformie Moodle i w Extranecie, sprawną organizację studiów, dogodny plan zajęć, zajęcia w formie e-learningu czy też zniżki dzięki którym koszt studiów jest mniejszy. Zapraszam zatem na nasza stronę internetową. Pozdrawiam Renata Mazur Online Ekspert WSB Studia I stopnia

Gość dardina
A jaki jest koszt studiów na WSB?

Gość oewsb
Droga Darino zapraszam na nasza stronę internetową oraz w podany przez mnie link: http://www.wsb.pl/kandydaci/studia-i-stopnia/ceny-studiow Tu znajdziesz szczegóły na temat opłat za studia w szkołach Wyższej Szkoły Bankowej. Jeżeli Cię to zainteresuje to dodam także, że istnieje możliwość obniżenia czesnego poprzez zdobycie stypendium. Szczegóły dostępne są w zakładce "Stypendia i zniżki". Co do obecnej promocji to przypomnę, że zapisując się na studia do 15 lipca można oszczędzić aż 1000zł. Pozdrawiam Renata Mazur Online Ekspert WSB Studia I stopnia

Droga Darino zapraszam na nasza stronę internetową oraz w podany przez mnie link: http://www.wsb.pl/kandydaci/studia-i-stopnia/ceny-studiow Tu znajdziesz szczegóły na temat opłat za studia w szkołach Wyższej Szkoły Bankowej. Jeżeli Cię to zainteresuje to dodam także, że istnieje możliwość obniżenia czesnego poprzez zdobycie stypendium. Szczegóły dostępne są w zakładce "Stypendia i zniżki". Co do obecnej promocji to przypomnę, że zapisując się na studia do 15 lipca można oszczędzić aż 1000zł. Pozdrawiam Renata Mazur Online Ekspert WSB Studia I stopnia

Gość gość
to jak dla mnie przyszłego studenta to duża oszczędnośc a jestem zainteresowany kierunkiem logistyka zwłaszcza ze o WSB czytałem wiele pozytywnych opinii.

Gość gość
Kilku moich znajomych studiowało informatykę w Poznaniu na WSB. Wiem, że nie mieli po niej problemów ze zalezieniem pracy, także raczej warto :)

Teraz są fajne promocję, wpisowe chyba 0zł zobacz sobie na ich stronie.

Gość gość
o wpisowe 0 złociszy ? to dobra zachęta dla mnie to dużo tylko czy ciekawe kierunki mają

Tak, wpisowe na studia na uczelniach Wyższych Szkół Bankowych to 0zł. Promocja ta została przedłużona do 10 sierpnia. Pełna lista kierunków dostępna jest tutaj: http://www.wsb.pl/kandydaci/studia-i-stopnia/kierunki-i-specjalnosci Zatem zapraszam do zapoznania się z ofertą i zapisania się na studia na naszych uczelniach. Pozdrawiam Renata Mazur Online Ekspert WSB Studia I stopnia

Gość gość
super jest WSB w Dąbrowie Górniczej. Fajne promocje dla studentów - teraz czesne na wszystkich kierunkach studiów na 1 roku kosztuje tylko 100 zł miesięcznie! Cały rok więc za 1200 zł! na wielu uczelniach tyle to kosztuje semestr albo i nawet nie... Studiuję tam i jestem bardzo zadowolona :) (rekrutacja.wsb.edu.pl)

Gość gość
A studiował ktoś z Was na tej uczelni w Opolu? zależy mi na opiniach.

Gość gość
zapewne w każdym mieście WSB trzyma poziom teraz najważniejszy jest przekaz wiedzy

Gość marinka21
Ja jestem po pierwszym roku studiów zaocznych na WSB w Poznaniu. Studiuję podatki i doradztwo podatkowe. Bardzo dobra uczelnia, świetni wykładowcy i dobry plan zajęć umożliwia mi studiowanie łączyć z pracą i zdobywać doświadczenie.

Gość gośćOla
Ja też się zastanawiam - nad psychologią w biznesie w Toruniu, na pewno na początku tylko licencjat. Ogólnie jak poczytać na forach to szkoła ma dobre opinie. Dobrze, że wpisowe jest za free i zniżka za czesne.

Gość gość
jak tak to WSB ma wiele kierunków które można wybrac w porównaniu z innymi studiami mają ciekawą ofertę także warto się nad nimi zastanowic

Gość Harunka
A orientujecie się jak to jest ze studiami na drugim kierunku na WSB?

Gość gość
Podziwiam normalnie tych co dają radę połączyć studia z pracą. Ja od października idę do gdańska na zarządzanie szukam właśnie pracy- mam nadzieję że mi się uda.

Gość gość
kolega chodzi na WSB i sobie chwali a studiuje logistykę w tej branży jest spora konkurencja także zobaczymy.

Gość gość
Nie polecam, szkoła stosuje klauzule niedozwolone i nie informuje na bieżąco o zmianach opłat. Nie warto tracić nerwów na tą szkołę wściekłych marketingowców. Jak zrezygnujecie w trakcie to jest duża szansa, że naliczą wam jakieś dziwne opłaty o których nie będziecie wiedzieć, a potem będą was straszyć komornikiem.

Gość gość
w jakim mieście