Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zakochałam się w grubasku:)

Polecane posty

Gość gość

Witam zakochałam sie w niskim i na dodatek grubasku co w moim przypadku było bardzo mało prawdopodobne bo nigdy nie interesowali mnie grubi faceci zawsze przystojni i szczupli lub dobrze zbudowany ewentualnie a tu tak się stało że sie zakochałam w grubszym facecie gdy go poznalam nie myslalam ze z tego cos wyjdzie ładną ma twarz oraz oczy dlatego od czasu do czasu się z nim spotykałam ale nie mogłam patrzeć na jego ciało na początku taki brzuch jak balon jakieś obrzydzenie miałam ale z czasem sie przyzwyczaiłam do niego i przestała mi jego otyłośc przeszkadzać bo ma sliczna twarz zawsze patrzyłam mu na twarz a teraz już jego waga mnie nie przeraza jak to możliwe ze jednak sie mogłam zakochać a nigdy bym nie przypuszczała i nie żałuje tego że go poznałam chociaż cieżko mi pojąć jak to działa taka zmiana:)

Gość gość
my też tak mamy:)

Gość gość
ja tez zawsze mialam przystojnych facetow.ale podrywal mnie gruby facet i wcale mi to nie przeszkadzalo.bo byl bardzo mily.

Gość gość
i pewnie jesteś od niego o głowę wyższa :-)

Gość gość
on byl bardzo wysoki

Gość gość
Wyobraź sobie że podnosisz ten wielki brzucho abt dostać się do jego penisa a kiedy zaczynasz go ssać, ta wielka fałda spada Ci na głowe i jesteś uwięziona w tym miejscu i w tej pozycji... Od razu Ci przejdzie to zakochanie

Gość gość
Chyba jesteś zdesperowana.

Gość gość
on byl bardzo mily.

Gość gość
wole milego grubaska niz przystojnego chama.

Gość gość
Zawsze tak jest.... Przygody z przystojniakami, a prawdziwa milosc z przecietniakami ;) w 2 strone jest to samo. Przystojniacy wyrywają najlepszle laski zeby sobie przeleciecraz czy dwa, moze wiecej, ale zakoc***a sie w przecienych dziewczynach...

Gość gość
No i własnie to jest dziwne w Tym wszystkim ze grubasek też może być chamem:)