Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natura faceta to dymać

Każdy facet zdradza, bo taka jest natura faceta

Polecane posty

Gość natura faceta to dymać

.... tak, nawet wasz pantofelek was zdradza, nigdy wam nie powie o tym, niestety to nie wasza wina kobiety, bo taka natura faceta. Facet ma znaleść i wy/r***ać tyle pipek ile tylko da rady, i nic nie możecie zrobić aby to powstrzymać. Niektózi po 35 troche zwalniają i seks już mają w doopie, ale do 35 każdy dyma co mu się nawinie, KAŻDY!!! Nie ma wiernych facetów, NIE MA. Nie znam żadnego faceta który nie zdradził jakiejś panny/żony a znam ich wiele. To do pomyślenia dla was kobietki.

Gość gość
A jak ktoš nie zdradza to już nie jest facetem/mężczyzną?A więc kim wg CB jestem?

Gość gość
Najbardziej zdradzają zakompleksione i nic nie warte szmaty meskie

Gość gość
Ale zes błysnął. No i co w zwiazku z tym? Nie jestesmy lepsze:)

Gość gość rozumny realista
Nie ma faceta który nie zdradza, są tylko naiwne kobiety które w to wierzą. Kak nie jest z wami fizycznie albo w pracy to jakąś dyma, proste. NIE MA WIERNYCH FACETÓW

Gość gość
gość dziś xxxxx przestań kłamać, dymasz kochanke albo chodzisz do burdelu, jak któryś zaprzecza to KŁAMIE

Gość gość
Sramy na was

Gość gość
Ja zdradzam bo zona chodzi na intymne badanie i ma je z ginekologiem nie ze mna.A ja nie jestem od intymnosci wiec badam dziewczyne w klubie ze az zmocze jej cipke.Gdyby zona mnie zabrala na to intymne badanie to bym nie zdradzal.

Gość bez owijania w bawełne
gość dziś Najbardziej zdradzają zakompleksione i nic nie warte szmaty meskie xxxxxx tak, to znaczy KAŻDY facet

Gość prawiczątko
Ja nie zdradzam, o kurcze żem nie facet:/

Gość gość
Faceci zdradzają tak samo jak kobiety, ponieważ zdradzają kobiety właśnie z kobietami. A to znaczy, że kobiety też zdradzają, albo się puszczają z zajętymi. Jakby nie było jedni drugich warci.

Gość gość
prawiczątko dziś Ja nie zdradzam, o kurcze żem nie facet:/ ccccccccc jak nie dymasz wogóle to nie zdradzasz nikogo bo nikogo nie masz do zdradzania

Gość gość
Jasne trzeba takiego na smycz i kolo nogi bo jak nie w pracy i nie obok nas to na bank się j***e. No nie ma innych rzeczy do roboty na tym świecie tylko dymanie. Ty to masz chyba fiuta w miejscu mózgu.

Gość prawiczątko
A jakbym miał kobietę to bym ją zdradzał?:D

Gość gość
gość dziś Ale zes błysnął. No i co w zwiazku z tym? Nie jestesmy lepszeusmiech.gif Xxxxxx kobiety zdradzają z klasą z przygotowaniem, facet dyma co popadnie, umyje fiuta w umywalce i tyle, tirówki nie tirówki, bez różnicy, facet musi dymać, szczególnie młody poniżej 35 lat

Gość gość
jeszcze mało wiesz dzieciaku

Gość gość
Poza tym co to nas obchodzi? Zdradzają i mezczyzni i kobiety. Chyba ze wiekszosc zdradzajacych mezczyzn czyli wszystkich mezczyzn to geje i zdradzaja z gejami a wtedy kobiety nie zdradzaja i tylko mezczyzni zdradzaja. Wszyscy. Geje.

Gość gość
gość dziś xxx każdy facet, szczególnie młody, myśli fiutem, trzeba być facetem aby to rozumieć, baby tego nie pojmują

Gość gość
Może i musi ale czasem nie może. Mycie fiuta w umywalce jest obrzydliwe.

Gość gość
zdziwiłbyś się czym myślą niektórzy ale to wyższa szkoła

Gość gość
gość dziś zzzzz kobiety zdradzają mniej, to nie w ich naturze, choć kur/wy i nimfomanki się zdarzają, to jednak wyjątki

Gość prawiczątko
Czy jest tu na forum Krzysztof Jackowski?:classic_cool: Ciekawski jestem gdzie miałbym właściwie zdradzać tą swoją,nie chodze do prostytutek,barów,klubów itd.

Gość gość
prawiczątko dziś A jakbym miał kobietę to bym ją zdradzał?smiech.gif Cxxxx zgadza się, zdradzał byś na 100%, może nie od razu ale za rok, dwa

Gość gość
Gdziekolwiek w sklepie w kolejce bys pukał panią przed toba bo fiut juz gotowy. Wy jak nie w pracy i nie obok nas to się j***ecie na boku gdzie popadnie. Tak juz macie. Podobno.

Gość prawiczątko
dziś gdzie ty mieszkasz że takie numery u CB odchodzą?:D

Gość gość
Autor to chyba fiut ma na imię a K***s na nazwisko.

Gość gość
W Dymolandii

Gość gość
Jeszcze jakis czas temu zaprzeczylabym i powiedziala ze moj (byly) facet nie zdradza! Taki byl "dobry i szlachetny".. Ale.. teraz juz nie mam faceta. Zdradzil. I odszedl. Do mezatki 13 lat mlodszej od siebie.

Gość gość
Każda myśli że jej misiu jej nie zdradza, naiwne idiotki, a on dyma co się da, i nawet się nie przyzna hahaha

Gość gość
I czego tak się k***a cieszysz k*****e?