Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasia525

prosze o rade!!!

Polecane posty

Gość Kasia525

Witam.Moj wiek to 24 lata.Od prawie dwoch jestem w zwiazku z chlopakiem starszym o 5 lat. Uklada nam sie w miare dobrze. Bardzo go kocham ale te wiem ze on tego samego nie czuje. Problem polega na tym ze to FLIRCIARZ!!!! Tak toprawda! Lecz jestem w nim tak zakochana widzac jego bledy ze nie wide swiata poza nim.Wiem ze wypisuje do innych o spotkanie i w mojej obecnosci kiedy nie widze ale ja to pozniej odkryje w jego odbiorczej i wyslnej.Wiem ze to prywatnosc. Wyczytuje ze chce sie spotkac ,poznac kogos innego i wgl. Mowilam mu ze nie ma tego robic bo to boli ale bez skutku le klamal ze juz z tym skonczyl. Zdarzylo mu sie nawet napisac innej ze jest wolny! Chodz mamy status zwiazku. Usuwa smsy przedemna .Ale tez nie raz zobacze nowy kontakt w tel albo ze rozmawial z byla.Ale to jest te suka co ma rodzine a ciagle mu ypisuje.Jak mu tez usune ja z tel to odrazu wojna. Nie moge sie zebrac zeby postawic mu ultimatum.Chodz raz juz tak bylo ale byly przeprosiny itd. Wiem ze mnie pewnie zjedziecie ale postawcie sie w mojej sytuacji. Tak wiec prosze o rady.Z gory dzieki!

Nie próbuj stawiać mu ultimatum, bo to i tak nic nie da. Myślisz, że jak mu powiesz, żeby tego nie robił, to cię posłucha? Przyjmij do wiadomości, że ludzie się NIE zmieniają i on nigdy nie przestanie. Jedyne co możesz zrobić to po prostu z nim zerwać. Nie pozwalaj komukolwiek traktować cię jak g*wno. Każdy zasługuje na to, aby traktować go z szacunkiem. On cię tak nie traktuje. Nie marnuj sobie życia z kimś takim, kiedy wokół jest mnóstwo wartościowych mężczyzn. Nie bój się po prostu powiedzieć ''To koniec''. Uwierz mi, że jeśli to zrobisz to za jakiś czas, kiedy sobie o tym przypomnisz będziesz szczęśliwa, że to zrobiłaś. Trzymaj się i pamiętaj, że nie zasługujesz, by być tak traktowaną. Nikt nie zasługuje.

Gość gość
Ja sama dobrze o tym wszystkim wiem.Najlepsze jest to ze mi czesto mowi ze mnie kocha .ale nie szanuje ,robie dla niego znacznie za duzo.wydaje kase na nieg, kupuje fajki co chce a on nie ma kasy w ciagu miesiaca bo wszystko przep*****la na wyplate.

A skąd wiesz, że on cię kocha? Uważasz tak, bo ci to powiedział? Faceci zawsze tak mówią, ale to tylko po to, bo wiedzą, że kobiety chcą to usłyszeć. I najczęściej się nie mylą. Ja gdybym to kiedyś usłyszała od chłopaka to i tak bym w to nie uwierzyła. Wiesz dlaczego? Bo słowa NIC nie znaczą. Ja też mogę powiedzieć nawet każdej osobie na świecie, że ją kocham, ale czy to będzie prawda? Nie. Bo słowa to tylko słowa. Prawdziwa miłość przejawia się w czynach, a nie w słowach. Czy on kiedykolwiek w jakiś sposób udowodnił ci, że to co mówi jest prawdą? Bo jak dotąd to pokazuje ci tylko, że cię nie kocha i nic dla niego nie znaczysz. Widać, że gość ma całkiem wygodne życie. Ty nie dość, że kupujesz mu różne rzeczy, to na dodatek trwasz przy nim, mimo że facet robi cię w trąbę. Zastanów się, czy chcesz właśnie takiego życia? To o to ci chodzi? Chcesz być ciągle wykorzystywana i poniżana? Decyzja należy do ciebie.

Gość gośćkaja
Podpisuje sie pod tym co kolezanka wyzej naposala . Szkoda Twojego czasu na takiego dupka !! Kiedys bylam w zwiazku toksycznym , gowniarskim . Kochalam go nad zycie ,zeobila bym wszytkodla niego , a on nie raz mnie uderzyl , o kolezankach moglam zapomnoec , a nawet do tego stopnia ze jak bylam sama w sklepie to zrobil mi awanture . A gdu w sylwestra zamowilam pizze z siostra to nawyzywal mnie od grubych pasztetow . Pewnefo dnia powiedzialam dosc . Zakonczylam ten zwiazek i juz minelo 3 lata i nie uwierzysz jakie to wspaniale kiedy wstajesz rano i cieszysz sie ze wszytkiego . I kwiaty tez mi przynosil , i przeprosin 10484 tys. Do tego stopnia ze przychodzil do mojej mamy prezentami i wypytywal o mnie . Ale woesz co NIGDY SIE CZLOWIEK NIE ZMIENI . Jesr ch.. to nim bedzie . Na pocAtku zerwania bylo ciezko chcialam dzwonic i wogole ale zawzielam sie w sobie ze zycie jest tylko jedno a ja chce wykorzystac je jak najlepiej . Teraz mam wspanialego kochajacego narzeczonwfo i uwierz mi ze on mi udowonil ze nie kazdy jest fiu... i z szacunkiem odnosi sie do mnie ,z szacunkiem mnie traktuje . Jestem poprostu szczesliwa i nie kazdy koniec zwiazki konczy sie koncem swiata !nie kazde

Gość gość
DROGA KEJTI NIE DZIĘKUJE SIĘ Z GÓRY :P

Gość gość
A TY KAJKA JESTEŚ NIEMIŁA :P