Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wszystkie sny mi sie sprawdzaja chyba jestem jakimś medium

Polecane posty

Gość gość

Ktos ma podobnie? Jak śni mi sie cos co symbolizuje kłopoty np śnieg latem ( sprawdzam w senniku znacznie) to potem one sie pojawiaja ( tak w ciagu kilku dni), jak śni mi się, że coś się poprawi, przewaznie sie tak dzieje itd... Nawet jak coś sie tak nie zapowiada to i tak sie szybko sprawdza :O Jestesm jakimś medium czy co? :D wczesniej w to nie wierzyłam, ale bardzo czesto sprawdza mi sie to co mi sie sni

Gość gość
Tak zdarza sie,Moja corka ma tak samo w wiekszosci sie sprawdzaja.Do tego ja mam takie sytuacje w swoim zyciu ze wiem co dalej sie wydarzy i bedzie sie dzialo.

Gość gość
No właśnie mnie też w wiekszości sie sprawdzaja, praktycznie każdy sen po jakimś czasie ( tak do tygodnia czasu) sie sprawdza nawet jak nic tego nie zapowiada... Czuje sie jak w jakis filnmie czasem typu "oszukac przeznaczenie " :D a najlepsze, ze jak to komus opowiadam to raczej mało kto mi w to wierzy, ale ja tam wiem, ze to prawda bo za duzo snow mi sie juz sprawdzilo

Gość gość
Tak ma kazdy, sek w tym zeby zapamietac sny. Ja mam gorzej. chyba jestem jasnowidzem :O:o

Gość gość
Nie no ja jasnowidzem raczej nie jestem :) Sprawdza mi sie to co mi sie przysni we śnie tylko...Najlepsze ,ze byłam raczej sceptycznie do tego nastawiona, ale bardzo duzo snow mi sie potwierdza. Albo jak mam jakieś zmartwienie, mysle o tym to potem mi się coś tam śni, sprawdzam w senniku co to znaczy i to jest wytłumaczenie moich wszystkich obaw. Np nie powodzilo mi sie z facetem to sie martwiłam, ze bede sama całe życie i takie glupie mysli jak czasem ma każdy. I we śnie przyśniło mi się,że jem żółty ser. Niby nic takiego, sprawdzam w senniku, a to znaczy " będziesz miał szcześliwe życie w małzenstwie" , a to tylko jeden z setek przykładów bo były sny co mi się sprawdzały zaraz po nich , a nic na nie nie wskazywało

Gość gość
Albo mozecie wierzyc albo nie,ale przed tym zamachem w Tunezji co byl kilka miesiecy temu sniła mi sie strzelanina.. Masakra jakas ,az nie wierzyłam ,z etak to sie sprawdza

Gość gość
ja mam niesamowitą intuicję wiele spraw już przewidziałam

Gość gość
dziś Po prostu w tamtym okresie ktoś ci czegoś zazdrościł i dlatego śniły ci się strzały. Sny nie działają na zasadzie, że śni nam coś się dosłownie, to jedynie symbole do odczytania.

Gość gość
dziś Więc się nią kieruj, bo jak zaczniesz ignorować swoją intuicję, to zacznie ona zanikać. Wielu ludzi już jej nie ma, bo zaczęło kierować się "rozsądkiem". Prawda jest taka, że intuicja to taki nasz 6 zmysł, który zanikł przez technikę, tak samo jak zanika kość ogonowa i wyrostek.