Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ile czasu wasz 5miesieczne dzieci spedzaja w lozeczku?

Polecane posty

Gość gość

Nie liczac spanie w nocu oczywiscie, Ja moja corcie prawie caly czas trzymam w lozeczku, czasem daje na 30min do bujaka.Ogolnie bawi sie caly dzien sama, dwa razy dziennie biore ja na brzuszek lub na mate edukacyjna...czy robie dobrze?Jak wy robiecie?

Gość gość
moj mały syn chyba by sie wciekl, jakby sam zostal caly niemalze dzien w lozku. To chyba nie jest normalne. Dziecka nic nie interesuje? Życie, mama itd? Moj rano dosypia i chce do lozeczka na poranna drzemke i to koniec. Zajmeuje sie nim caly dzien. Ma wymagania, zainteresowania. Patrz na rybki w akwarium, na bujaczku tez spedza czas, ale nie za dlugo. Uwielbia jezdzic i drzemac w wozku, czasami mam wrazenie, ze sie domaga wyjscia na dwór. Chodzi spac po 16-17 spi do 6-7. Oczywiscie w nocy wstaje do niego

Gość gość
Moje 3 m jest w łóżeczku tylko na drzemki i z 15 min pogadać do zwierzatek na karuzeli, a tak to domaga się uwagi. Nie musi być na rękach, musi mnie widzieć. Wiec tak go nosze za sobą, gadam do niego, to w leżaczek. To w hustawke, to na łóżko jak bawię się ze starsza córka, to na mate, zawsze jest przy nas. Nie lubi być sam.

Gość gość
Moj by się chyba darl cały dzień jakbym go zostawila w lozeczku. Tylko w nim spi i kilkanaście minut karuzela, a tak to jest wszędzie tam gdzie ja, na bujaczku, macie, rekach itp

Gość gość
moja corka jak byla w takim wieku to w zyciu by nie polezala calego dnia w lozeczku tam gdzie ja tam ona . moja kolezanka tak robila ze swoim synem dziecko sie wolniej rozwijalo nie mial jak operowac swoim cialem teraz ma 3 lata i ledwo na murek wchodzi bo jest taki wiotki

Gość gość
Moje dziecko lubi lezec i bawic sie w lozeczku caly dzien pod wrunkiem ze mu towarzysze, na bujaku placze a na brzuszku wytrzymuje max 5min i na tym koniec wiec zostaja mi 2 opcje caly dzien na rekach lub w lozeczku, dziecko ma 5m i robi sobie 3 drzemki w ciagu dnia po 30min-2godziny max.Jak zostanie malo i mnie nie widzi to albo krzyczy albo bawi sie jakas zabawka (ale trwa to tez 10min max)z kolei moja kolezanka ma juz roczne dziecko ktore chodzi i dobrze sie rozwija a pierwsze pol roku najchetniej spedzalo czas wlasnie w lozeczku.