Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość_1992

Koleś z czatu...co o tym myslicie ?

Polecane posty

Gość gość_1992

Na czacie pisalam chwile z takim kolesiem ,nie jest z mojego miasta,ale az taka ogromna odleglosc to tez nie jest. Ja mam prawie 23 lata a on 25.Potem wymienilismy sie zdjeciami.Nawet z wygladu mi sie spodobal i ja mu tez.Przeszlismy na gadu.W sumie dopiero co zaczelam z nim pisac i jakos jestem ciekawa jaki jest na żywo.Tylko jest taki problem bo on pisal ,że ciągle ma zmianę w pracy od 14 do 22 ;/ czyli jakbysmy mieli sie spotkac to po jego pracy ,ale to by bylo juz bardzo pozno ... on musialby przyjechac wtedy do mojego miasta i dla niego to niby nie jest problem bo pisal ,że bardzo chce mnie zobaczyc.Czy to ma jakis sens ? cos mnie kusi żeby sie spotkac ale o takiej porze to raczej niezbyt;/

Gość gość
Czemu nie zbyt? Mój były też kończył pracę o 22 i nie było problemu, i obecny kończy o 23 i tez nie narzekam :) Może romantyczny spacer nocą? :D Czemu nie ;)

Gość gość_1992
Tylko,że ja nie mieszkam sama.Nie puszczą mnie o takiej godzinie z domu żebym do miasta pojechala, bo mieszkam na wsi blisko tego miasta mojego.Jakbym mieszkala sama to bez problemu moglabym wyjsc kiedy chce i na wlasną odpowiedzialnosc. A czy taka pozna pora nie oznacza czasem ,że ten koles czegos wiecej chce?

Gość gość
oznacza :o badz ostrozna"""

Gość gość
niech przyjedzie do ciebei przed zmaian, zreszta jesli jemu bedzie zalezalo to ma pewnie jakies wolne dni

Gość gość_1992
Pytalam wlasnie czy nie moglby zalatwic sobie jakiegos dnia wolnego ,ale pisal ze nie da rady a urlop dopiero we wrzesniu ma ...a przed zmianą to nie wiem czy sie oplaca bo ma do mnie chyba jakies 70-80 km

Gość gość
wolne pewnie spedza z laska ojj ty naiwna...