Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomysł na oryginalne, nietuzinkowe oświadczyny

Polecane posty

Gość gość

Doradźcie coś ! Muszę powiedzieć, że ona straszna materialistka jest i już wiem, że się wścieknie jak zobaczy pierścionek. No ale chyba jakiś kwiatek wypada dać, czy nie ?

Gość Ann4
Ty to jednak burak jesteś... Kupowanie kwiatów na oświadczyny? A cóż to za fanaberia, nie?! To nie ona jest materialistką tylko Ty skąpiradłem. Rzuć ją dla jej własnego dobra. Biedna dziewczyna, nie wie w co chcesz ją wpakować

Gość gość
jak Ty nie wiesz jak masz soe oświadczyć to jak ty chcesz żyć po ślubie? ze wszystkimi błahymi sprawami będziesz pisal tu i radził sie innych?

Gość gość
kup czekoladki Merci i jakiś pierścionek za 250zł powinno wystarczyć, pamietaj aby uklęknąć to będzie bardzo romantyczne, jak będzie to wieczorem po całym dniu to może być dziewczyna głodna to kup jeszcze np. pączka albo drożdżówkę z serem

Gość gość
Za 250 zł ? Przecież pisałem że się wścieknie jak go zobaczy. Jest mi dużo więcej warta. Myślę, że kwiatek musi być, tylko jakiś mały ale oryginalny.

Gość luskasss
jak mają być oryginalne to to powinien być twój pomysł....

Gość gość
Nie znam sie na kwiatkach, nie pozwala mi kupowac.

Gość gość
No to 400zł wydasz, ale nie wiecej, bez przesady

Gość gość
Ej, wyluzuj, pierścionek nie jest zapłatą za dziewczynę, serio. Kup jakiś ładny, oryginalny, a nie oklepane złoto+brylant (kosztujące fortunę). Jesli chcesz mu przydać wartości - zamów grawer. Weź ją w jakieś nietypowe miejsce - taras widokowy, przytulna kawiarenka, a jeśli Cię stać, zafunduj jedno-dwu dniową wycieczkę-niespodziankę (np. można skorzystać z tanich lotów last minute) i tam się oświadcz. Jeśli Cię kocha, będzie zachwycona. Jeśli będzie kaprysić, to chyba jej na Tobie nie zależy. Mój mi się oświadczył w gaciach, a i tak jesteśmy mega szczęśliwym małżeństwem.

Gość gość
oryginalne? hm.. Wg mnie powinienes kupic bukiet kwiatow.. Jak wroci do mieszkania beda platki roz i swieczki (podgrzewacze) na podlodze, pojdzie za nimi a ty bedziesz na kleczkach z pierscionkiem i bukietem.. kazda bedzie zachwycona...

Gość gość
Jak cie kocha to nie bedzie wsciekla. A rozczarowana, kazda kobieta marzy o pieknym pierscionku, kiedy wszystkie kolezanki maja wielki diament itd. Oswiadczyny, niezaleznie od tego jak to brzmi, sa pewna zaplata za dziewczyne. Pokazuja jak facetowi zalezy, jak kocha. Ja bylabym bardzo rozczarowana dostajac pierscionek za 900zł....

Gość gość
Pierścionek jest z białego złota (ona nie lubi złota), zrobiony na zamówienie, nie będzie drugiego takiego, bez brylantu, z misterną plecionką w kształcie serca. Myślałem żeby pójść do niej do pracy i oświadczyć się przy wszystkich koleżankach.

Gość gość
nie ! zrob tak zeby bylo romantycznie, a nie... To ma byc chwila dla was.. a nie dla Wszystkich!