Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wscieklaaaaaaa

wróciłam od fryzjera i płakać mi się chce!

Polecane posty

Gość wscieklaaaaaaa

Mam cienkie włosy.Fryzjerka powiedziała,że jej pocieniujemy ( 2 warstwy) i będzie ich więcej.Faktycznie jak je ułożyła i wysuszyła to było super. Teraz gdy doszłam do domu to wyć mi się chce. Na zewn.pada deszcz a moje włosy wywijają się każdy w inna stronę,poza tym oklapły już i wyglądam jak mokra kura, na dole włosów jest zdecydowanie mniej,wiszą jak strąki.:( Cieniowanie nie ejst do cienkich wlosow! Dlaczego fryzjerzy to robią??

Gość gość
No cóż ...miałam podobnie .Mówi się trudno . Ja skupiłam się na poprawie jakości włosów ( maseczki,balsamy ) odrosną ładniejsze ;) a tą panią fryzjerkę omijam z daleka ...

Gość gość
Zadbaj o włosy, a wkrótce odrosną piękniejsze i bujniejsze.:D A na przyszłość omijaj tę fryzjerkę.:P

Gość Fryzjer 23 lata
Było tryliard razy!!! Wymyśl coś nowego💤

przestan plakac :) wlacz suszarke, przetrzep palcami wlosy i zrob nowa fryzurke. jesli wlosy sa dobrze ostrzyzone, powinny sie same ulozyc. trudno nie wygladac jak zmokla kura, skoro pada deszcz :) jesli sie nie uloza, to znaczy ze strzyzenie bylo do "D". wlos nie reka -odrosnie. mowilam tak setki razy. ostatnio tez czekalam ponad miesiac, aby zniwelowac skutki niezbyt dobrego strzyzenia. nie ma na swiecie nic bardziej wkurzajacego, od zle ostrzyzonych wlosow.. ten bol znam az nazbyt dobrze. rodzaj pracy zmusza mnie do korzystania z uslug fryzjerskich w roznych miastach, wiec.. lekko nie jest :) tu, gdzie obecnie przebywam mialam juz dwie proby. kazda nieudana. na szczescie trzecia byla trafiona. w koncu znalazlam "swojego" fryzjera :) mam bardzo delikatne, cienkie wlosy i prawdziwa sztuka jest dobrze je sciac.. niestety, nie kazdy fryzjer to potrafi. moj fryzjer okazal sie prawdziwym maestro nozyczek i nozykow.. obcial mnie warstwowo.. powiedzial, ze mam super wspanala strukture wlosa, bo wystarczy obciac i pod palcami same sie ukladaja.. i ukladaja sie. wystarczy suszarka plus wlasne palce. sprobuj.. moze ci sie uda. zycze powodzenia :)

Gość wscieklaaaaaaaa
frida a gdzie ten fryzjer? w jakim mieście?

niestety, nie w polsce :) .. na pocieszenie moge dodac, ze na twz zachodzie tez potrafia niezle s*******ic robote. przezylam to nie jeden raz :D