Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie zamawiać koszulki z własną grafiką?

Polecane posty

Gość gość

Ładnie rysuję, więc pomyślałam, że mogę robić biznes na sprzedaży koszulek z moimi grafikami. WIe ktoś, gdzie mi takie zrobią, żeby było nie za drogo?

Gość gość
Ciekawy pomysł, pytanie czy to się przyjmie i znajdziesz zbyt. Na początek bym radziła zacząć od mniejszych nakładów, żebyś potem nie została z kartonami koszulek, których nikt nie chce kupić. Ale pomysł jest naprawdę wart rozważenia. Zamówić takie koszulki możesz w hurtowni odzieży reklamowej http://www.reflect.pl/ Może znajdziesz tam też inne ciekawe części garderoby, na których mogliby drukować twoje obrazki? W każdym razie oni współpracują z różnymi firmami, mają ceny hurtowe, no i im więcej zamawiasz, tym cena jest niższa.

Gość marett

Jestem zadowolony z drukarki DTG od atmsolutions.pl/kategoria/12/DRUKARKI_DTG_UV. Wykonywałem już nimi naprawdę skomplikowane projekty, głównie dla branży reklamowej. Z trwałością pod warunkiem właściwej pielęgnacji nie ma problemów. Drukuję głównie na grubych bluzach, t-shirtach i bardzo ok. Drukarka z rozszerzeniem na druk skóry, szkła, kryształu, czego chcesz w sumie. Na razie nie korzystam, ale kto wie, co wyjdzie w przyszłości.