Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niepoprawna90

sponsoring

Polecane posty

Gość niepoprawna90

Witam wszystkich, mam do Was pytanie ludziska. Co sądzicie o sponsoringu, dokładniej jestem 26 letnią kobietą mam męża i dziecko ale jest w moim zyciu coś co bardzo mnie kręci i co lubie robić, bardzo mnie to satysfakcjonuje, niestety przez to że mam wzór rodziny w głowie wpojony przez rodziców nie potrafie odpowiedzieć sobie na pare pytań. Mianowicie lubie sex jestem bardzo niepoprawna i niegrzeczna ;) mój mąż ma tego pełną świadomość i mogę poszeyc swoje fantazje ale mam dziecko i nie chce mu zrobić tyym krzywdy że wybiore sobie taką drogę w życiu... lubie pokazy na kamerkach ale kręci mnie to jeszcze bardziej jak ktoś i za to płaci. I nie wiem co zrobić bo przeciez mamy robić to co lubimy w życiu a ja sie tego boje bo niechce zronić bliskie mi osoby, więc abym mogła pomóc sobie w odpowiedzi, czekam na wasze opinie ;)

Gość niepoprawna90
Zawsze byłam bardzo niedowartościowaną osobą, która uważała siebie za totalnie nieatrakcyjną, próbowałam już sponsoringu i dodatkową satysfakcją dla mnie jest to że ktoś płaci mi za to... każdy ma swoje zdanie na ten temat mnie to poprostu podnieca

Gość gość
skąd jesteś?

Gość gośćon37
Hey jaki seks lubisz

Gość gość
Spróbuj założyć konto na szołapie, tam bez wychodzenia z domu można zarobić kupę szmalu na pokazywaniu napalonym gościom psiochy do kamerki :P

Gość niepoprawna90
Hmm, konto na s... mam oraz innych tego typu portalach. Tylko os pewnego czasu zrezygnowalam z takich zabaw. W chwili obecnej brakuje mi satysfakcji z siebie czuje sie niedowartosciowana i tak jakos smutno i nudno sie zaczelo dziac w moim zyciu... Chce tylko poznac opinie ludzi o takich osobach tak jak napisalam wczesniej :)

Gość gość
nie boj sie, idz realizuje swoje fantazje chcesz sie bzykac to sie bzykaj, po co masz na starosc zalowac, ze majac 26 lat bylas tylko z mezem, jak tak naprawde to chcialas byc przeorana przez 10 innych fiutow? :)